banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Ellerinizin bakıma mı ihtiyacı var?

Ellerimiz, güneşten, sudan, deterjanlardan ve daha pek çok dış etkenlerden kuruyup çatlar.

13 Haziran 2017 Salı 07:54
Ellerinizin bakıma mı ihtiyacı var?
banner264
Ellerinizin bakıma mı ihtiyacı var?

Ellerimiz, güneşten, sudan, deterjanlardan ve daha pek çok dış etkenlerden kuruyup çatlar. Her daim bakımlı ve temiz olması gereken ellerimiz için, evde rahatlıkla yapabileceğiniz bakım önerilerine bir göz atın...

Tabela

BESLEYİCİ YAĞLARLA EL BANYOSU

El bakımı yapıp yumuşacık pamuk gibi ellere sahip olmak için; 1 çay kaşığı lavanta yağı, yarım çay kaşığı bergamot yağı, 1 tatlı kaşığı badem yağı ve yarım yemek kaşığı gliserini bir kap içerisinde iyice karıştırın. Sonrasında iyice karıştırdığınız yağı içerisinde sıcak su bulunan başka bir kaba boşaltın ve yine iyice karıştırın. El bakımı için ellerinizi bu kabın içine koyarak banyo yaptırın. 20 dakika bekledikten sonra ellerinizi çıkarın ve ellerinizde kalan yağları iyice yedirerek ovalayın.

EL BAKIMI İÇİN NEMLENDİRİCİ MASKE

Kuru eller için ideal bir maske olan bu karışım, haşlanmış patates, vazelin ve kuru papatyadan oluşuyor. 1 tane haşlanmış patatesi iyice ezin üzerine vazelin ve kuru papatya çiçeklerini koyun. Malzemeleri iyice karıştırın ve ellerinize sürün. Karışımı ellerinize sürdükten sonra pamuklu bir bezle iyice sarın ve 30 dakika kadar bekleyin. 30 dakika sonra ellerinizi ılık suyla yıkayın.

ZEYTİNYAĞLI EL BANYOSU

Ellerin bakımlı olması için yumuşak, parlak ve çatlaksız olması gerekli. Eğer ellerinizde çatlaklar varsa, artık derinleşmiş ve sızlıyorsa güzel bir el bakım yapmanız gereklidir. Bunun için 200 ml zeytinyağını ısıtın. Zeytinyağının içine 1 yemek kaşığı kadar limon suyu ekleyin ve iyice karıştırın. Ellerinizi karışım içerisinde 5-10 dakika boyunca bekletin. Sonrasında ellerinizi ılık suyla ve doğal bakım sabunlarıyla yıkayarak temizleyin.

ATKUYRUĞU İLE EL BANYOSU

Tırnaklarınızın güçlü olması için 2 kaşık kadar atkuyruğunu ince ince doğrayın. Yarım litre kaynar su içeresine atarak 20 dakika boyunca demlenmesini bekleyin. Karışımı süzdükten sonra elleriniz zaman buldukça 5-6 dakika suyun içerisinde tutun.

En son nemlendirici kremi sürün.

tabela reklam

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV