banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Fenerbahçe Lokomotiv Moskova'yı ezdi geçti

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Fenerbahçe, Lokomotiv Moskova ile Kadıköy'de karşılaştı. Sarı-Lacivertliler Rus ekibini Souza'nın 18 ve 72. dakikalarda attığı gollerle 2-0 yenerek tur için büyük avantaj yakaladı

16 Şubat 2016 Salı 22:41
Fenerbahçe Lokomotiv Moskova'yı ezdi geçti
banner321
Fenerbahçe Lokomotiv Moskova'yı ezdi geçti
UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Fenerbahçe, Lokomotiv Moskova ile Kadıköy'de karşılaştı. Sarı-Lacivertliler Rus ekibini Souza'nın 18 ve 72. dakikalarda attığı gollerle 2-0 yenerek tur için büyük avantaj yakaladı. Rövanş karşılaşması 25 Şubat Perşembe 18.00'de Moskova'da oynanacak.

FENERBAHÇE 2 - 0 LOKOMOTİV MOSKOVA

STAT: Ülker Stadı

HAKEMLER: Martin Strömbergsson, Daniel Gustavsson, Stefan Hallberg (İsveç)



FENERBAHÇE: Fabiano, Gökhan Gönül, Kjaer, Bruno Alves, Caner, Mehmet Topal, Souza (Dk. 84 Kadlec), Ozan, Volkan Şen (Dk. 78 Alper), Nani, Van Persie (Dk. 78 Fernandao)

LOKOMOTİV MOSKOVA: Guilherme, Pejcinovic, Durica, Denisov, Yanbaev, Tarasov, N'Dinga, Fernandes, Kasaev (dk. 62 Maicon dk. 75 Mikhalik), Samedov, Skuletic (Dk. 80 Miranchuk)

GOLLER: Dk. 18 ve 72 Souza (Fenerbahçe)

SARI KARTLAR: Kadlec (Fenerbahçe), Tarasov, Mikhalik (L.Moskova)

Fenerbahçe Süper Lig maçlarının aksine daha konsantre başladı Moskova karşılaşmasına.. Defansif 'orta 3'lü olarak bilinen Ozan-Souza-Mehmet ilk 45 dakika boyunca ileride daha çok gözüküp pres de yapınca Sarı-Lacivertliler oyuna hakim olan taraftı bu yarıda. Ayrıca Vitor Pereira, Fernandao yerine Van Persie'yle maça başladı. Rus temsilcisinde ise en iyi adamları Oumar Niasse Premier Lig'e transfer olunca konuk ekip hücumda oldukça etkisizdi.

İlk ciddi atak 7. dakikada geldi. Nani'nin ortasında savunma topu uzaklaştırdı. Sonrasında Gökhan Gönül'ün içeri çevirdiği topta Mehmet Topal penaltı noktasının yakınından şutunu attı ancak top dışarı çıktı. 12. dakikada ise en ciddi gol girişimi geldi.. Volkan Şen, sol kanattan kale önüne ortaladı. van Persie dokundu ancak Guilherme son anda topu kornere çıkarttı.

Ve gol 18. dakikada geldi. Vücut çalımıyla rakibini geçen Gökhan Gönül ceza sahasına sert bir orta yaptı. Topa iyi yükselen Souza iyi bir kafa vuruşuyla Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

28. dakikada 2. gol kaçtı. Gökhan Gönül bu kez ceza sahasında Van Persie'yi gördü. Hollandalı yıldızın şutu az farkla auta çıktı.

43. dakikada Volkan Şen ceza sahası dışından sert bir şut attı, kaleci Guilherme son anda topu kornere çeldi. Kornerde etkisiz kullanılınca ilk yarı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya konuk ekip etkili başladı. 47. dakikada Fernandes 50. dakikada ise Skuletic Fenerbahçe ceza sahasına girmeye çalıştılar ancak başarılı olamadılar. Bu iki atak sonrası Fenerbahçe oyuna yeniden ağırlığını koymaya başladı.

53. dakikada Robin van Persie ceza sahası içinde Pejcinovic'i geçti, Durica son anda topu kornere gönderdi.  58. dakikada Souza soldan kaçan Caner'i nefir gördü.. Caner'in ortasına van Persie iyi değerlendiremedi..

Fenerbahçe baskısını arttırdı. 61. dakikada yine Caner ortaladı. Nani'den seken top van Persie'ye gelmeden savunma son anda araya girdi. Rus ekibi bu dakikalarda defanstan çıkmakta zorlandı.

63. dakikada Caner'in ceza sahası dışından sert şutunda bu kez kaleci Guilherme başarılıydı. Fenerbahçe'nin hızlı pas trafiğine bu dakikalarda ayak uyduramayan isim ise Mehmet Topal idi. Pas hataları gözlerden kaçmadı..

72. dakikada ise tur kapısını aralayan gol geldi. Volkan Şen yine Caner'i gördü. Caner sağ ayak ayakla ortaladı Souza kendisinin ve takımının 2. golünü attı.

Kadıköy bu golle adeta yıkıldı. Skor 2-0'a gelince Pereira RVP ve Volkan Şen'in yerine Fernandao-Alper'i oyuna aldı. 84. dakikada Fernandao ile gole yaklaştı. Brezilyalı golcünü şutu auta gidince karşılaşmayı Fenerbahçe 2-0 kazandı.

Fenerbahçe 20 Şubat cumartesi günü Bursaspor'la 25 Şubat Perşembe ise Lokomotiv Moskova ile deplasmanda karşılaşacak.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV