banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Güçlü saçlar için mucizevi formül!

Hindistan cevizi yağı saç sağlığı üzerinde mucizevi etki gösteriyor. Saç dökülmesinden kepeklenmelere kadar birçok sıkıntıyı giderip, yüz güldürüyor...

18 Ocak 2016 Pazartesi 23:42
Güçlü saçlar için mucizevi formül!
banner266
Güçlü saçlar için mucizevi formül!
Hindistan cevizi yağı saç sağlığı üzerinde mucizevi etki gösteriyor. Saç dökülmesinden kepeklenmelere kadar birçok sıkıntıyı giderip, yüz güldürüyor...

İnsan vücudu için çok önemli olan vitamin, mineral ve karbonhidratlar içeren Hindistan cevizi yağı, saç sağlığını korumada da etkili oluyor.

Başımızın tacı saçlarımıza Hindistan cevizini nasıl uygulayacağımızı, faydalarını uzmanlar şöyle açıklıyor:

"Saçlarınız dökülüyorsa Hindistan cevizi yağı ile ada çayı yapraklarını birlikte kaynatın. Bu karışımı saç derinize doğrudan uygulayın. Ayrıca Hindistan cevizi yağı ve bektaşi üzümünü kaynatıp saç diplerinize sürerseniz dökülmeyi engellersiniz.

Saçların gürleşmesi için de Hindistan cevizi yağı ve lavanta yağını karıştırıp bir gece boyunca bekletmek gerekiyor. Sabah durulamak yeterli oluyor. Bu karışımı istediğiniz sonucu alana kadar tekrarlayabilirsiniz.

beylikdüzü tabela reklam

Saçlarınız cansız ve mat görünüyorsa, yatmadan önce Hindistan cevizi yağı sürün. Sabah kalktığınızda yıkayın. Saçlarınızın ne kadar parlak ve yumuşak olduğunu görünce şaşıracaksınız.

Saçınızda kepeklenme sorunu yaşıyorsanız dikkat! Hindistan cevizi yağı içerdiği yağ asitleri ile kepeklere karşı etkili olduğu söylenen birçok şampuandan daha etkilidir. Kepeklerden kurtulmak için önce Hindistan cevizi ve hint yağını ılık suyla karıştırın. Bu karışımı saç diplerine masaj yaparak yedirin. Ayrıca Hindistan cevizi yağı ile susam yağını da aynı şekilde karıştırıp saçınızda 30 dakika bekletebilirsiniz. Sonrasında durulayıp yıkayın.

Zor taranan uzun saçlarda da Hindistan cevizi yağı etkili oluyor. Saçlara sürülecek az miktardaki yağ hem şekil vermeyi, hem de taranmasını kolaylaştırıyor.

Bazı kişilerin özellikle kış aylarında kafa derilerinde oluşan yaralara da Hindistan cevizi yağı ilaç gibi geliyor. Bunun için yapılması gereken Hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı ile saç derisine masaj yapmak. Ancak sorun ciddi ise mutlaka doktora gidilmeli."

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV