banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

İstanbul’da ebola paniği

Atatürk Havalimanı'ndan getirilen bir hastanın ebola virüsü taşıdığı şüphesiyle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi karantina altında.

12 Temmuz 2015 Pazar 10:26
İstanbul’da ebola paniği
banner229
İstanbul’da ebola paniği
Atatürk Havalimanı'ndan getirilen bir hastanın ebola virüsü taşıdığı şüphesiyle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi karantina altında.

İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi 29 Mayıs Ek Hizmet Binası Acil Servisi, Atatürk Havalimanı'ndan getirilen Afrika kökenli bir hastanın ebola virüsü taşıdığı şüphesiyle karantina altına alındı.

İstanbul Vatan Caddesi'nde bulunan Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi 29 Mayıs Ek Hizmet Binası Acil Servisi'ne saat 20:00 sıralarında Atatürk Havalimanı'ndan yüksek ateş şikayetiyle Afrika kökenli erkek bir hasta getirildi. Futbolcu ve 15 yaşında olduğu öğrenilenerkek
hastanın hastanenin acil servisinde gözetim altında tutulduğu öğrenildi. Durumdan habersiz hastaneye gelen bazı vatandaşlar, güvenlik görevlileri tarafından uyarılarak başka hastanelere yönlendirildi.

Hastane yetkilileri tarafından henüz bir açıklama yapılmazken, hastanın yanında gelen ve UEFA lisanslı menajer olduğunu iddia eden bir kişi ise hastanede bekleyişini sürdürüyor.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV