banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kalbin huzuru patlıcan!

Doğal besinlerin tüketilmesi vücudu hastalıklara karşı koruyor. Uzmanlar, kalbin sakin ve sağlıklı olmasını sağlamak için patlıcanı öneriyor..

27 Eylül 2015 Pazar 01:28
Kalbin huzuru patlıcan!
banner264
Kalbin huzuru patlıcan!
Doğal besinlerin tüketilmesi vücudu hastalıklara karşı koruyor. Uzmanlar, kalbin sakin ve sağlıklı olmasını sağlamak için patlıcanı öneriyor..

Mucize yine doğadan çıktı. Kalp hastalıklarına çare patlıcanla birlikte geldi. Uzmanlar, A, B1, B2, C vitaminlerince zengin olan, ayrıca, kalsiyum, potasyum fosfor gibi mineralleri içinde barındıran patlıcanın, kalbin ritmik bozukluklarını önlediğini söyledi. Ayrıca, kendine özel barındırdığı bazı esanslar ile sinirleri yatıştırdığı ve kalp çarpıntısını giderdiğini vurguladı.

PANKREASA İYİ GELİR

Mucizevi besinin pankreas, karaciğer ve böbrekleri kuvvetlendirdiğini, bol idrar söktürdüğünü, vücuttaki fazla suyu dışarı boşalttığını ve kilo verdirdiğini kaydeden uzmanlar, şeker hastalarının, patlıcan salatasından çok fayda gördüğünü, kansızlığa iyi geldiğini, kanı artırdığını ve kalbe sakinlik verdiğini ifade etti. İçeriğindeki afrodizyak etkili minareli ile cinsel performansı artırdığı ve çiftlerin arzularını kamçıladığına da değinildi. Sayısız faydası olan patlıcanın sağlığa diğer faydaları ise şunlar:

Kalp sağlığının devamlılığını sağlar.
Beyini daima zinde tutar, Alzheimer ve bunamayı engeller.
Demir üretimine ve temizlenmesine yardımcı olur.
Kilo vermeyi kolaylaştırır.
Antioksidan ve antibakteriyeldir.
Cilt kanserini önler, saçlara faydalıdır.
Kolesterolün düzenlenmesine yardım eder.
Kan basıncını artırır.
Sindirim sistemini rahatlatır.
Yüksek oranda lif içermesi sebebiyle kabızlığı önler.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV