banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Mevsim geçişine hazırlıksız yakalanmayın!

Bu kış hiç hasta olmamanız baharda yoğun bir gribe yakalanmayacağınız anlamına gelmiyor.

03 Mart 2017 Cuma 02:53
Mevsim geçişine hazırlıksız yakalanmayın!
banner304
Mevsim geçişine hazırlıksız yakalanmayın!

Bu kış hiç hasta olmamanız baharda yoğun bir gribe yakalanmayacağınız anlamına gelmiyor.

Beylikdüzü Tabela

özellikle halsizlik ve yorgunluğa neden olan grip, nezle ve soğuk algınlığı gibi kış hastalığı olarak bilinen ancak mevsim geçişlerinde yani bahar aylarında da bizi zor durumda bırakan hastalıklar kapınızı çalmadan bağışıklığınızı güçlendirmeniz en doğru hareket... Bu kış hiç hasta olmamanız baharda yoğun bir gribe yakalanmayacağınız anlamına gelmiyor.

C VİTAMİNİ KAYNAĞI

Kuşburnu: Kuşburnu iyi bir C vitamini kaynağıdır. Hatta sıcak içilebilen en iyi C vitamini kaynağı diyebiliriz. Özellikle havaların değişken olduğu şu aylarda günde 1 fincan kuşburnu çayı ile bağışıklık sisteminizi güçlendirebilirsiniz. Ayrıca tadıyla şekerli besinleri tüketme isteğinizi bastırmaya da yardımcı olabilir!

Ihlamur: Ihlamur hep hastalıklarla beraber anılıyor, başka türlü aklımıza gelmiyor. Bitki çaylarının en masumu olan ıhlamur ile hastalıklara karşı koruma kalkanınızı oluşturabilirsiniz! Hatta kahvaltıda yumurta tükettiğiniz günlerde yumurtanın içerisindeki demirin emilimini azaltan siyah çay yerine bir de ıhlamuru deneyin derim!

Baharatlı çaylar ve tarçın: Genel olarak kalori içeriği olmayan ve metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olan baharatlar ülkemizde bolca kullanılıyor. Son dönemlerde en çok karşımıza çıkan tarçın kan şekerini düzenlemeye yardımcı oluyor. Hatta bazı kahve dükkanlarında sütle karıştırılmış chai olarak da tüketebilirsiniz. Tarçın içeriği sayesinde tatlı krizlerinizi atlatmanıza yardımcı olurken, karabiber ve zencefil içeriği ile vücut sıcaklığınızı korumanıza yardımcı olur.

Yeşil çay: Siyah çayın işlenmemiş halidir. Bu yüzden fazla tüketimi ödem oluşmasına sebep olabilir. Ancak yağ yakımını hızlandırıcı özelliğine dikkat çekmemiz lazım, günde 2 fincan yeşil çay sağlık açısından önemli yararlarının yanı sıra kilo vermeye de yardımcı oluyor.

Kayısı ve erik çayı: Kayısı ve erik çaylarının en önemli etkileri sindirim sorunlarını azaltmasıdır. Bağışıklık sistemi ile sindirim sistemi beraber çalışır ve biri aksadığında diğeri etkilenebilir. Bu yüzden 2 günde 1 tüketeceğiniz 1 fincan kayısı ya da erik çayı sindirim sorunlarınızı gidermeye yardımcı olabilir.


beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV