banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
16 Nisan 2024 Salı

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Tansiyon hastalarına iyi haber

Tıp dünyası bu cihazı konuşuyor. Etkisi bilimsel olarak kabul edilen cihaz şimdi Türkiye’de

05 Şubat 2014 Çarşamba 15:54
Tansiyon hastalarına iyi haber
banner265
Tansiyon hastalarına iyi haber
Tıp dünyası bu cihazı konuşuyor. Etkisi bilimsel olarak kabul edilen cihaz şimdi Türkiye’de…

20 yıl önce başlayan bilimsel çalışmalar meyvesini verdi. Tansiyon hastaları tarafından merakla beklenen ve etkisi bilimsel olarak kabul edilen sinir uyarıcı tansiyon düzenleyici tıbbi cihaz 10 yıl izlemeye alındıktan sonra Türkiye de Sağlık Bakanlığı Tıbbi Cihazlar yönetmeliğine uygun olarak belgelendirilip tansiyon hastalarının kullanımına sunuldu…

KLİNİK TEST ÇALIŞMALARI İLE ETKİSİ KANITLANMIŞ

Alman bilim adamlarının Tıpta büyük buluş olarak nitelendirilen elektro akupunkturu tıbbın hizmetine sunmasının ardından 20 yıl önce başlayan bilimsel çalışmalar meyvesini verdi. 6'sı üniversite hastanesi olmak üzere dünyada saygın toplam 14 farklı hastane de binlerce veri üzerinde yapılan klinik test çalışmalarında jıntong Elektrostatik Sinir Uyarıcı Tıbbi Cihazın yüksek ve düşük tansiyonu düzenlemede başarılı olduğu açıklandı. Yapılan bilimsel test çalışmaları Aralarında ABD, Avustralya, Japonya, Türkiye gibi ülkelerinde bulunduğu birçok ülkenin sağlık bakanlıklarıyla paylaşıldı.

CİHAZA ABD, FRANSA VE İSVİÇRE’DEN ÖDÜL

Avrupa birliği tam kalite güvence sistemi EEC tıbbi cihaz belgesini almaya hak kazanan elektro-statik sinir uyarıcı tıbbi cihaz ayrıca ABD, Fransa ve İsviçre’de icatlar ve buluşlar alanında önemli başarı ödüllerine layık görüldü

UZMANLAR CİHAZ HAKKINDA NE DİYOR?

Cihazı kendi hastalarında kullanan Doç. Dr Nuri Haksever ve Uzm. Dr. Hakan Yalman gibi tıp uzmanları yaptıkları açıklamalarda; Yüksek tansiyonun kontrol altına alınmadığında sinsi bir katile dönüşebileceğini yada kişiyi ömür boyu felç bırakabileceğini, günümüzün ağır yaşam şartlarında başta sinir, stres ve yanlış beslenme gibi nedenlerin tansiyon rahatsızlığına sebebiyet verdiğini, hekimler olarak bazen kontrol altına almakta zorlandığımız tansiyonun böyle bir mekanizma ile düzenlenebilmesinin büyük bir başarı olduğunu, ilaç içermeyen ve vücuda hiçbir şey enjekte etmeyen bu özel tıbbi cihazın kullanılmasının büyük yararlar sağlayacağını ifade ediyorlar.

CİHAZIN KULLANIMI ÇOK KOLAY

Her yaşta hastanın evde, işte, yolda kolayca kullanabileceği şekilde tasarlanan özel cihaz, sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez bileğe takılarak kullanılması yeterli oluyor. Geleneksel ve modern tıbbın ortak çalışması sonucu geliştirilen ve Elektro akupunktur prensipleriyle çalışacak şekilde dizayn edilen Tıbbi cihaz, bilekteki median sinirlerini etkili bir şekilde uyarıyor ve gerekli yerlere uyarı sinyalleri göndererek kısa sürede yüksek ya da düşük kan basıncının düzenlenmesine yardımcı oluyor.

CİHAZ TÜRKİYE’DE SATIŞA SUNULDU

Tansiyon düzenleyici Tıbbi cihaz, Sağlık Bakanlığı tıbbi cihazlar mevzuatına uygun olarak belgelendirilip, gerekli bildirimler yapılarak Türkiye’de Tansiyon hastalarının kullanımına sunuldu. Ayrıntılı bilgi için www.jintong.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV