banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Türkiye'den koronavirüse karşı umut veren hamle!

Lazer tedavisi Türkiye’de 3 üniversite yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı lazerle tedavi yöntemi geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

13 Mayıs 2020 Çarşamba 07:22
Türkiye'den koronavirüse karşı umut veren hamle!
banner291
Türkiye'den koronavirüse karşı umut veren hamle!

Lazer tedavisi Türkiye’de 3 üniversite yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı lazerle tedavi yöntemi geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

SEO YAZILIM


Ne aşı ne ilaç, virüse karşı lazer tedavi yöntemi geliştirildi. Yeni tedavi yöntemi ile ilgili hayvan ve laboratuvar çalışmaları tamamlandı. Klinik olarak hastalarda uygulanmaya başlanan lazer tedavisi yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı yeni umut oldu.

Sağlık Federasyonu Genel Başkanı Raşit Dinç, süreci bu sözlerle anlattı: "Bilindiği gibi Türkiye'de ve dünyada Kovid-19 giba dünyada tamamıyla bir kaosa sürüklenen bir ortam var. Ama ülkemizde bundan 18 yıl önce atılan tohumlar sayesinde ilçe devlet hastanelerimize kadar yapılan yoğun bakımlar ve bununla beraber bundan 18 yıl önce Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yerli ve milli üretim tohumları sayesinde birçok ürünlerin meyveleri alınıyor.

'TÜRK IŞIN TEDAVİSİ'

2017 yılında özellikle bizim kendi branşımız olan kalp ve damar cerrahisi girişimsel radyoloji bölümlerinde 3. kuşak grubu antibiyotiklerin etkisiz halde kalmasıyla cerrahi işlemlerde bir antibiyotik kullanımı artık tamamıyla azalmaya başlıyordu. Biz de mühendislerimizle doktorlarımızla beraber neler yapabilir dedik ve bir tür laboratuvar ve bununla beraber hayvan çalışmaları faz 1, faz 2, faz 3 testlerine kadar getirdiğimiz bir sistem oldu. Kovid dünyada çok ciddi anlamda ilerliyor ve sürekli mutasyona uğradığı için de kullanılan aşı ve ilaç çalışmaları ciddi anlamda gecikeceği için bizler de elimizdeki mevcut Türk ışını tedavimizle ilgili süreci biraz daha hızlandırma kararı aldık.

'3 ÜNİVERSİTE GELİŞTİRDİ'

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Sağlık Bakanlığının özellikle devlet hastanemizin bulunduğu Sağlık Bilimleri Üniversitesindeki akademisyenlerimiz ve mühendislerimizle beraber Türk Işını tedavisini geliştirdik. Ve geliştirdiğimiz yöntem özellikle ultraviole ışınları tamamıyla antiviral ve anti mikrobiyel etki gösteriyor.

DOKU VE HÜCRELERE ZARAR VERİR Mİ?

Acaba insan doku ve hücrelerine acaba zarar verir mi? Biz özellikle özel olarak bulduğumuz ve lazer ışınıyla desteklediğimiz bu tedavi insan doku ve hücrelerine zarar vermeyen sadece virüs ve mikroorganizmalara ciddi anlamda etkisi olan bir tedavi yöntemi. İnsan hücrelerinde ve hayvan testlerinde çok ciddi çalışmalar gösterdik.

HANGİ AŞAMADA BU TEDAVİ UYGULANACAK?

Kalp ve damar cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Hikmet Selçuk Gedik de canlı yayında bu yöntemi anlatarak, "Özellikle yoğun bakım hastaları üzerinde uyguladığımız bir yöntem olacak" ifadelerini kullandı.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV