banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
20 Nisan 2024 Cumartesi

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

Osman Betin hayatını kaybetti

Türk sinemasının 'Chuck Norris' lakaplı oyuncusu Osman Betin hayatını kaybetti.

17 Aralık 2015 Perşembe 12:16
Osman Betin hayatını kaybetti
banner266
Osman Betin hayatını kaybetti
Türk sinemasının 'Chuck Norris' lakaplı oyuncusu Osman Betin hayatını kaybetti.

Yeşilçam'da dövüş sanatları denince akıllara gelen ilk isimlerden olan ve Cüneyt Arkın'ın karate hocası olarak bilinen Osman Betin hayatını kaybetti.

Betin’in ölüm haberini Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, Twitter adresinden duyurdu. Akay; “Geçen ay hastaneye kaldırılan ve taburcu olan değerli oyuncu Osman Betin’i, sinemamızın Chuck Norris'i Osman abimizi maalesef kaybettik. Mekanı cennet olsun” ifadelerini paylaştı.



Osman Betin'in 2 hafta önce taburcu olduğu ancak ortaya çıkan komplikasyon sonucu yoğun bakıma kaldırıldığı ve burada hayatını kaybettiği öğrenildi.

OSMAN BETİM KİMDİR?

23 Aralık 1959’da Adana’da doğan Osman Betin, Hızlı Takip, Minyeli Abdullah 2, Jaguar, Deli Fişek, Çöl gibi çok sayıda filmde rol aldı. Sinemaya başlangıcı ise, Cüneyt Arkın’la yaptığı ilk kavga sahnesiyle oldu. Arkın’la 30 yılı aşkın sürede 35 film çeken Betin’i, seslendirmiş kişilerden biriside Mehmet Ali Erbil’di.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV