banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Ünlü isimler “TAKIM: Mahalle Aşkına!” galasında buluştu

Başrollerini Fırat Tanış, Yağız Can Konyalı ve Beyza Şekerci’nin paylaştığı ve Erkan Kolçak Köstendil’den Cezmi Baskın’a, Rozet Hubeş’ten filmin sürpriz oyuncusu Pascal Nouma’ya kadar zengin oyuncu kadrosunun yer aldığı ...

21 Ekim 2015 Çarşamba 01:50
Ünlü isimler “TAKIM: Mahalle Aşkına!” galasında buluştu
banner311
“TAKIM: Mahalle Aşkına!” 23 Ekim’de sinemalarda
Ünlü isimler “TAKIM: Mahalle Aşkına!” galasında buluştu

Başrollerini Fırat Tanış, Yağız Can Konyalı ve Beyza Şekerci’nin paylaştığı ve Erkan Kolçak Köstendil’den Cezmi Baskın’a, Rozet Hubeş’ten filmin sürpriz oyuncusu Pascal Nouma’ya kadar zengin oyuncu kadrosunun yer aldığı “TAKIM: Mahalle Aşkına” filminin galası önceki akşam Cinemaximum Kanyon’da gerçekleşti. Emre Şahin'in yönettiği ve İnan Temelkuran'la birlikte senaryosunu yazdığı filmin galasına kültür sanat dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Babalarından miras kalan halı sahayı satmak istemeyen iki kardeşin hikayesini konu alan ve takım olmayı, zorluklara rağmen hayallerini oldurmak için çabalamayı ve mahalle dayanışmasını samimi ve eğlenceli bir dille anlatan filmi izleyenler bu takımı çok sevdi.

"TAKIM: Mahalle Aşkına!" filminin Cinemaximum Kanyon’da gerçekleşen gala gösterimine kültür-sanat ve sinema dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Tüm oyuncuların ve ekibin hazır bulunduğu galada, filmin sürpriz oyuncusu Pascal Nouma renkli görüntülere imza attı. Yönetmen Emre Şahin’in “Bu film ülkenin karışık gündeminde izleyenlere nefes aldıracak, içimizdeki umudu canlı tutacak” diyerek nitelendirdiği “TAKIM: Mahalle Aşkına!”, iyinin kötüye karşı mücadelesini bazen eğlenceli bazen de hüzünlü bir şekilde anlatan hikayesiyle izleyenlerden tam not aldı. 



Bu Cuma Türkiye çapında gösterime girecek olan “TAKIM: Mahalle Aşkına” filminin başrollerinde Fırat Tanış, Yağız Can Konyalı ve Beyza Şekerci var. Başrol oyuncularına son dönemin popüler oyuncuları Erkan Kolçak Köstendil, Uğur Uzunel, Özgür Emre Yıldırım, Ayça Erturan ile umut vaat eden genç oyuncular Kaan Turgut ve Yunus Emre Terzioğlu eşlik ediyor. Filmin genç kadrosunun yanı sıra Cezmi Baskın, Rozet Hubeş, Sinan Bengier ve Mehmet Özgür gibi sinemanın usta oyuncularının da eşlik ettiği filmin sürpriz oyuncusu ise Afrikalı bir göçmeni canlandıran Pascal Nouma.

Filmin kamera arkası ekibi de en az oyuncu kadrosu kadar güçlü. Yönetmenliğini Los Angeles’ta gerçekleştirdiği projelerle dünyanın pek çok festivalinden ödüller alan Emre Şahin’in üstlendiği filmin senaryosu, Bornova Bornova filmiyle 46. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde “En İyi Film Ödülü” alan İnan Temelkuran ve Emre Şahin’e ait. Filmin ses düzenlemesini ise Whiplash filmiyle 87. Akademi Ödülleri’nde “En İyi Ses Miksajı” dalında Oscar kazanan Craig Mann gerçekleştirdi. Filmin yüksek standartlarla çekilen futbol sahnelerinde aksiyon sahneleriyle ünlü görüntü yönetmeni Clint Lealos'un imzası var. Lealos; Discovery Channel, History Channel ve National Geographic gibi kanalların en sevilen programlarının görüntü yönetmenliğiyle tanınmış bir isim. Spark Film Collective, KargaSeven Pictures ve S1D6 Creative ortak yapımı olan “Takım: Mahalle Aşkına”, 23 Ekim 2015’te izleyiciyle buluşacak.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV