banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Nisan 2024 Cuma

ABD Çin arasında siber savaş

A.A New York Skandalı haberimiz TBMM de !

MHP İzmir Milletvekili TBMM Gurup Başkanı Av. Oktay Vural, dün manşetten verdiğimiz.

11 Ocak 2016 Pazartesi 10:36
A.A New York Skandalı haberimiz TBMM de !
banner291

A.A New York Skandalı haberimiz TBMM de !


MHP İzmir Milletvekili TBMM Gurup Başkanı Av. Oktay Vural, dün manşetten verdiğimiz 

New York Anadolu Ajansı’nda Skandal ! haberini Türkiye Büyük Millet Meclisinde soru önergesi yaptı. 

Yarın MHP gurubundan tarih, sayı alınıp meclis başkanlığına verilecek soru önergesinin bir ay içinde TRT ve A.A dan sorumlu Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş cevaplandırılması gerekiyor. İşte o soru önergesi taslağı: 



Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına


Aşağıdaki sorularımın yazılı olarak, Başbakan Yardımcısı Sn Numan Kurtulmuş tarafından cevaplandırılmasını arz ederim. 11.01.2016


Oktay VURAL

İzmir Milletvekili

 

1-    Amerika New Jersey eyaletine bağlı, Paterson şehrinde 07 Ocak 2016 gündüz 12.00 civarında Kanser Araştırmacı Biyolog V..... B..... evine geldiğinde, evinin kapısının kırık, her yerin dağılmış olduğunu, evine hırsız girdiğini görüyor. Hırsızlığı ihbarından polis 4 saat sonra geliyor. Parmak izi almadan, ilgisiz şekilde  gidiyor.

 

2-   Paterson da 30 bin civarında Türk vatandaşı yaşıyor. Her hafta çok sayıda Türkün, evi, işyeri, arabası soyuluyor. V.... B..... ’ın yakınları durumu New York Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Cihan Ajansına haber yapılması için resimlerle  e-mail gönderiyor. İHA New York muhabiri Yasin Öztürk. “ Türk araştırmacı ABD de soyuldu “ başlığıyla haberi 1 saat içinde tüm yerli ve yabancı basına geçiyor. Aşağıda, İHA haberini kullanan Posta Gazetesi linki var.


http://www.posta.com.tr/3Sayfa/HaberDetay/Turk-arastirmaci-ABD-de-      soyuldu.htm?ArticleID=321047

 

3-    Haber New York’daki Türk Gazete Form Usa

http://www.forumusa.com/amerikadaki-turk-arastirmacinin-evi-soyuldu/

Linkiyle ve Türkiye’de çok sayıda haber sitesi ile Büyük haber.com Sitesi’nde Manşetten kamuoyuna, tüm dünyaya duyuruluyor.

http://www.buyukhaber.com/dunya/amerika-new-jerseyde-kanser-arastirmaci-gocanin-evi-soyuldu-h19939.html

 

4-    Ancak, T.C resmi haber ajansı, milletin vergilerile yayın yapan. Anadolu Ajansı, New York bürosu eski bölge müdürü, halen ajansda editörlük yapan M. Cahit Oktay , hırsızlık haberi için, evi gasp edilen B..... hanımın eşine şu mesajı yazıyor Facebook dan:

“ Geçmiş olsun. İnşallah hasar büyük değildir. Biz AA olarak lokal haber yayınlamıyoruz. Ama lokal medyaya gönderirseniz ilgileneceklerdir. Tekrar geçmiş olsun “

 

5- Bu nasıl habercilik politikasıdır? Bu tavır A.A  nın resmi yayın politikasımı? Yoksa A.A nın ayda 4 bin dolar civarında maaşlı editörünün düşüncesi mi?  A.A New York bürosunun bu tavrı, ertesi gün

 “ New York Anadolu Ajansı’nda skandal “ başlığıyla ayrıca aşağıda linkte görüldüğü gibi haber oldu.

http://www.buyukhaber.com/medya/new-york-anadolu-ajansinda-skandal-h19946.html

 

6-Türk vatandaşının başına gelen hırsızlık olayı diğer haber ajanslarında haber olurken, A.A da neden haber yapılmamıştır? A.A haber yapsaydı, pek çok basında, tv lerde haber olacaktı. Amerika İçişleri Bakanlığı ve poliside Türk vatandaşlarımızın yaşadığı semtlede, sıkı tedbirler alacaktı. Vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti sağlanacaktı.

 

7- Haber olabilmesi için, hırsızlık olayında Türk bilim insanlarının ölmesi mi gerekiyor?






Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV