banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Ahmet Davutoğlu, Tuğrul Türkeş ile görüştü

Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim hükümetini kurma çalışmaları kapsamında kabine üyeliğine 'evet' cevabını veren MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'i kabul etti.

28 Ağustos 2015 Cuma 09:52
Ahmet Davutoğlu, Tuğrul Türkeş ile görüştü
banner266
Ahmet Davutoğlu, Tuğrul Türkeş ile görüştü
Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim hükümetini kurma çalışmaları kapsamında kabine üyeliğine 'evet' cevabını veren MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'i kabul etti.

beylikdüzü oto servis

Tuğrul Türkeş, görüşme sonrası emekli Astsubay Adem Durkut tarafından 'Yazıklar olsun. Alparslan Türkeş'e ihanet edenler bir gün hesabını verecek' sözleriyle protesto edildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş ile saat 18.00'da Başbakanlık Resmi Konutu'nda bir görüşme gerçekleştirdi.

Türkeş, Başbakan Davutoğlu'nun seçim hükümetini kurma çalışmaları kapsamında kabine üyeliği için gönderdiği davete 'evet' cevabını vermişti. Bu davete olumlu cevap alınmasının ardından Başbakan Ahmet
Davutoğlu, Tuğrul Türkeş'le yaklaşık bir saat 10 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdi.

TÜRKEŞ, GÖRÜŞME SONRASI PROTESTO EDİLDİ

Türkeş, Davutoğlu ile yaptığı görüşme sonrası Emekli Astsubay Adem Durkut tarafından protesto edildi.

Durkut, "Yazıklar olsun, sana yazıklar olsun. Alparslan Türkeş'e ihanet edenler bir gün hesabını verecek. Alparslan Türkeş benim öz babamdır. Ben Alparslan Türkeş'in ismini oğluma verdim, ben emekli astsubayım. Ben hayatımı verdim. Her günüm benim Alparslan Türkeş'in kabrinde geçer. Daha bir gün babasının kabrine 4 Nisan'da gider, annesinin kabrine dahi gitmez. Ben çok üzülüyorum, kendisini de çok çok severdim. Alparslan Türkeş'in evlatları bize emanet. Kahroldum. Lanet ediyorum, lanet okuyorum" sözleriyle Tuğrul Türkeş'e tepki gösterdi.

BAŞBAKANLIK'TAN TÜRKEŞ'E JET KORUMA

Al Jazeera'nin edindiği bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu, seçim hükümetinde bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş'e Başbakanlık korumalarından bir ekip tahsis etti. Türkeş'in evinin önünde de Başbakanlık tarafından koruma tedbiri alındı.

Kaynaklar, Türkeş'in daha önceden de korunan bir isim olduğunu ancak görevi kabul ettiğini bildirmesinin akabinde Başbakanlık korumalarından bir ekibin kendisine tahsis edildiğini söyledi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV