banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
18 Nisan 2024 Perşembe

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

AK Parti Olağanüstü Kongresi'nde son dakika MKYK listesi belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. AK Parti Olağanüstü Kongresi’nde kürsüde konuşmasını yapıyor.

21 Mayıs 2017 Pazar 14:39
AK Parti Olağanüstü Kongresi'nde son dakika MKYK listesi belli oldu
banner263
AK Parti Olağanüstü Kongresi'nde son dakika MKYK listesi belli oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. AK Parti Olağanüstü Kongresi’nde kürsüde konuşmasını yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Başkan olacağı AK Parti 3. Olağanüstü Kongre Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılıyor. AK Parti olağanüstü kongresinde yeni MKYK aday listesi okundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Binali Yıldırım, kongre salonuna giriş yapmadan evvel dışarıda kendilerini bekleyen halka hitap etti. İşte tarihi kongreden tüm detaylar...

Beylikdüzü Tabela

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. AK Parti Olağanüstü Kongresi’nde konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktı, kendisini bekleyen AK Partililere önemli açıklamalarda bulunuyor. Öte yandan, AK Parti olağanüstü kongresinde yeni MKYK aday listesi okundu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden AK Parti Genel Başkanı olacağı AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganlarıyla başladı. Erdoğan'ın konvoyu kongre alanına gerdi, Erdoğan'ın salona girmeden evvel
kendisini bekleyen halka hitap etti.




'998 GÜN' MESAJI

Erdoğan, "Değerli yol arkadaşım, Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım, sevgili yol arkadaşlarım sizleri 998 gün sonra en kalbi duygularla selamlıyorum. Fiili bir ayrılığımız vardı ama bugün yine sizlerle beraberiz" dedi.

Erdoğan’ı salon dışında Başbakan Binali Yıldırım ve bakanlar karşıladı.

Öte yandan, Başbakan Binali Yıldırım AK Parti 3. olağanüstü kongresinde konuşuyor. Yıldırım sözlerine "Bugün günlerden vuslat. İşte beklenen, özlenen an geldi. Hoş geldin sayın cumhurbaşkanım. 998 boyunca bizi manevi olarak asla yalnız bırakmadınız. Desteğiniz için şükranlarımızı sunuyoruz. Ne mutlu ki Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız" diye başladı.

ERDOĞAN ÖNCE HALKA HİTAP ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Arena'ya birlikte geldi. Önce dışarıda bekleyen kalabalığa hitap ettiler, ardından salona giriş yaptılar.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Sevgili yol arkadaşlarım sizlerin heyecanı bizim heyecanımızdır sizlerin coşkusu bizim coşkumuzdur. Bu kongredeki heyecanı paylaşmak üzere burdasınız. İzmir'den gelen midibüste bir kazanın olması bizleri üzdü. Herhangi bir ölü söz konusu değil yaralılarımız şifalar diliyorum. İçeride bunalan bir hava var, o havayı bir an önce rahatlatalım istiyorum...

Gidiyoruz gündüz gece dedik ya, inşallah gündüz gece yürümeye devam edeceğiz. Binali Yıldırım Bey'e de tekrar huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Durmak yok yola devam. Çok çalışacağız. Ama unutmayın bizim kapı kapı dolaşma geleneğimiz var. Kapı kapı dolaşmaya devam edeceğiz. Üzerimizdeki spekülasyonlara sandıklarla cevap vereceğiz."

'RABİA' TÜZÜĞE GİRİYOR

Bugünkü olağanüstü kongrede, Erdoğan’ın ‘Rabia’ olarak nitelenen seçim meydanlarındaki ünlü
sloganı, ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ de partinin temel amaçları arasında tüzüğe giriyor.

YILDIRIM DA HALKA HİTAP ETTİ: HASRETİN VUSLATA DÖNÜŞTÜĞÜ ANI YAŞIYORUZ

Erdoğan'ın konuşmasından önce Yıldırım, "AK Parti kongreleri bir şölendir, bir bayramdır. İşte güzel bir bayramı bugün birlikte yaşıyoruz Sayın Cumhurbaşkanım. AK Parti teşkilatının mensupları olarak hasretin vuslata dönüştüğü anı yaşıyoruz. Hoş geldiniz Sayın Genel Başkanım, liderim" dedi.

ARINÇ DA SALONDA

Partililer sabahın erken saatlerinden itibaren salonu doldurdu. Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın da salonda olduğu görüldü. 15 Temmuz kahramanı şehit Ömer Halisdemir'in babası da kongreye 'özel misafir' olarak katıldı.

Salonda 15 Temmuz'da şehit olan Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok da unutulmadı. Dev posterlerinin altına "vatan size minnettar" yazıldığı görüldü.

Cumhurbaşkanı ve Başbakanı 7 bölgeyi temsilen 7'şer kız ve erkek çocuk yöresel kıyafetleriyle karşıladı, daha sonra iki isim salonda davetlileri birlikte selamladı.

BİN 470 DELEGE OY KULLANACAK

Merkez Karar Yönetim Kurulu ve parti tüzüğünü değişeceği kongrede bin 470 delege oy kullanacağı öğrenildi. Ana sloganı ’Yeni Atılım Dönemi: Demokrasi,Değişim,Reform’ olan kongrede, ’Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek’, Yürüyeceksin, gençler yürüyecek arkandan’, FETÖ, PKK; DAEŞ topunuz gelin’, ’Güven demek, vefa demek, can demek, Erzincan demek’, ’Değişimin lideri, milletin partisi’ pankart ve afişleri yer aldı. Aşık Veyselin Uzun ince Bir Yoldayım, türküsü eşliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın görüntülerinin yer aldığı video gösterildi.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

AK Parti'nin 3. Olağanüstü Kongresi için Ankara'da yoğun güvenlik önlemleri alındı. Kongrenin yapılacağı Ankara Arena Spor Salonu'nun çevresindeki tüm yollar trafiğe kapatıldı. Salonun içinde ve dışında sıkı güvenlik önlemleri alındı. İzleyiciler 6-7 ayrı noktada aranarak salona alındı.

KONGRENİN ANA TEMASI

Kongre salonunda Başkanlık Divanı kürsüsünün üzerindeki ekrana kongrenin ana teması ‘Yeni Atılım Dönemi. Demokrasi, Değişim, Reform' yazısına yer verildi.

SALONDAN İLK İZLENİMLER

​Kürsünün iki tarafına Atatürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ın resimleri ile Türk ve AK Parti bayrakları asıldı. ​Tribünlerdeki büyük pankartlarda ise 'Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek' ve 'Yürüyeceksin…. Gençler Yürüyecek Arkandan' ifadelerinin yer aldığı görüldü.

PANKARTLAR DİKKAT ÇEKİYOR

Salonun duvarında 'Millet, Bayrak, Vatan, Devlet', 'Sağlam İrade, Güçlü Türkiye', 'Millete Efendilik İçin Değil, Millete Hizmet İçin Varız', 'Değişimin Lideri Milletin Partisi', 'Hep Birlikte Yeni Hedeflere', 'Kutlu Dava Güçlü Türkiye' pankartları dikkat çekti.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN SLOGANLARI

​Sabahın erken saatlerinde partililer kongre salonundaki yerlerini alırken sık sık 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganları atıldı. Salona giremeyen partililerin kongreyi izlemesi için de salon dışına dev ekranlar kuruldu.

ANKARA ARENA'DA SON HAZIRLIKLAR TAMAM!

Ankara Arena'daki kongre için son hazırlıklar da tamamlandı. Kongrede bin 470 delege oy kullanacak. Partililer 81 ilden bin 565 otobüsle gelecek.

Parti kurucuları, eski milletvekilleri, başbakan ve bakanlarla birlikte 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de davet edildi. Ancak Gül'ün kongreye katılmayacağı, mesaj göndereceği öğrenildi.

Kongre tanıtımında 'yeni atılım dönemi, demokrasi, değişim, reform' ifadeleri kullanıldı. Konuşmalarda da bu mesajların öne çıkması bekleniyor.

PARTİ TÜZÜĞÜ DEĞİŞTİRİLECEK

Partinin en yetkili karar organı Merkez Karar Yönetim Kurulu, yenilenecek. Parti tüzüğü de değiştirilecek.

ABDULLAH GÜL ÖZEL DAVETLİ ANCAK KATILAMAYACAK

AK Parti'nin olağanüstü kongresine özel olarak davet edilen Abdullah Gül'ün, kongreye katılmayacağı öğrenildi.

GELENEĞİ BOZMADI

Cumhurbaşkanlığı görevini bıraktıktan sonra siyasi programlara katılmama kararı alan 11. Cumhurbaşkanı Gül, bu geleneği AK Parti Kongresi için de bozmadı.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV