banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

AK Parti'de 3 dönem kuralı değişiyor

AK Parti Olağanüstü Kongre'sinde, parti tüzüğünün de değiştirilmesi öngörülüyor. Üç dönem kuralının milletvekillerini değil, parti yöneticilerini kapsayacak şekilde değiştirilmesi planlanıyor.

21 Ağustos 2015 Cuma 21:27
AK Parti'de 3 dönem kuralı değişiyor
banner265
AK Parti'de 3 dönem kuralı değişiyor
AK Parti Olağanüstü Kongre'sinde, parti tüzüğünün de değiştirilmesi öngörülüyor. Üç dönem kuralının milletvekillerini değil, parti yöneticilerini kapsayacak şekilde değiştirilmesi planlanıyor.

beylikdüzü oto servis

Öte yandan AK Parti'de, HDP'nin oy kaybetmediğini gösteren anketlerin paniğe neden olduğu da iddia edildi.

AK Parti'de önceki gün Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Başkanlığı'nda gerçekleşen MYK toplantısında, seçim hükümeti, erken seçim çalışmaları, anket sonuçları, muhalefetin tavrı, terör olayları ve 12 Eylül'de yapılacak olağan kongre gibi konular masaya yatırıldı.

-ÜÇ DÖNEM KURALI DİZAYN EDİLECEK-

ANKA'nın edindiği bilgilere göre; partide,üç dönem kuralının yeniden dizaynı
için yeni bir komisyon kuruldu. Bu komisyon tüzük değişikliği için çalışmaya başlaldı. Bazı değişikliklerin yapılması öngörülen parti tüzüğünde, üç dönem kuralının da yumuşatılacağı belirtiliyor. Buna göre; üç dönem kuralı kalkmayacak ama bu kural milletvekillerini değil de parti yöneticilerini kapsayacak. Değiştirilecek kuralla, partide üç dönemden fazla parti ve grup yöneticiliğe yapılmayacak. Hazırlanacak çalışma rapor haline getirilerek yeniden MYK'da değerlendirilecek. Başbakan Davutoğlu'nun onay vermesi durumunda bu değişiklik kongrede resmileştirilecek.

-SEÇİM ANKETİ PANİK YARATTI-

Bu arada AK Parti'nin yaptırdığı seçim anketlerinde; Parlamento dışı partilerden Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin oy oranlarının yükseldiği tespiti yapıldı. AK Parti'nin oy oranının yükselmesine rağmen, HDP, MHP ve CHP'nin de çok fazla oy kaybetmediği bildirildi. Hatta AK Parti'de, HDP'nin oy kaybetmediğini gösteren anketlerin paniğe neden olduğu da iddia edildi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV