banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

AKP'li eski Bakan Erdoğan Bayraktar güvenlik görevlisine saldırdı

Erdoğan Bayraktar dün akşam saatlerinde İstanbul Avrupa Konutları'nda güvenlik görevlisine saldırdı.

16 Mayıs 2016 Pazartesi 09:06
AKP'li eski Bakan Erdoğan Bayraktar güvenlik görevlisine saldırdı
banner291
AKP'li eski Bakan Erdoğan Bayraktar güvenlik görevlisine saldırdı
Erdoğan Bayraktar dün akşam saatlerinde İstanbul Avrupa Konutları'nda güvenlik görevlisine saldırdı.

17 - 25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu’ndan sonra istifa eden 4 bakandan biri olan eski Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar dün akşam saatlerinde İstanbul Avrupa Konutları'nda güvenlik görevlisine saldırdı.

Yelken Bayrak

Odatv’den Barış Terkoğlu’nun haberine göre, İstanbul Halkalı'da bulunan Avrupa Konutları-3 sitesine geldi. Sitenin 3. giriş kapısına gelen Bayraktar'ın aracına
kapıda bulunan güvenlik görevlisi kim olduğunu ve kime geldiğini sordu. Otomobilin şoförü soruya yanıt vermezken araçta bakanın olduğunu ve kapıyı açmasını söyledi.

Güvenlik görevlisi siteye misafir gelenlerin kimliğini ve kime geldiğini öğrenmek zorunda olduğunu, ancak site sakininin onayının olması durumunda misafiri siteye kabul edebileceğini söyledi. Bu yanıta karşılık önce Bayraktar'ın korumaları güvenlik görevlisini kulübenin camından dışarı doğru çekerek darp etti.

Yelken Bayrak

Görevlinin direnmesi üzerine arabanın arka kapısından inen Bayraktar, koşarak güvenlik kulübesine girdi ve görevliye saldırdı. Güvenlik görevlisinin elindeki copu da alan Bayraktar, görevliye copla da vurmaya çalıştı. Araya girenler olayı yatıştırmaya çalışırken bu sırada Bayraktar ve korumaları güvenlik görevlisine saldırmaya devam etti. Dışarı çıkarılan Bayraktar, kulübenin camından copla tekrar güvenlik görevlisine vurdu.





Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV