banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Aygün'ün savcılık ifadesi Türkiye'yi şok edecek

Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün`ün Cumhuriyet Savcılığına verdiği ifadeye manşettv ulaştı.

23 Ağustos 2012 Perşembe 16:09
Aygün'ün savcılık ifadesi Türkiye'yi şok edecek
banner266
Aygün'ün savcılık ifadesi Türkiye'yi şok edecek
Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün`ün Cumhuriyet Savcılığına verdiği ifadeye manşettv ulaştı.

PKK tarafından kaçırıldıktan sonra 2 gün dağda tutulan ve serbest bırakıldıktan sonra yaptığı açıklamaları “terör örgütü propagandası yapıyor” şeklinde yorumlanan Hüseyin Aygün savcılığa verdiği 6 sayfalık ifadede kaçırılma olayının tüm detaylarını savcıya anlatmış. Aygün`ün savcıya verdiği ifadede PKK tarafından kaçırılacağını bildiğini söylemesi dikkat çekti. Aygün`ün ifadesinde dikkat çeken bazı başlıklar şöyle;
 
TERÖRİST SABAHA KADAR UYUDU
 
Sabah oluncaya kadar hiç uyumadım. Yanımda bulunan Brüsk kod adlı PKK’lı yanımda sabaha kadar uyudu. Bu esnada silahı da yanında bulunuyordu. 13.08.2012 günü saat 04-05 sıralarında havanın soğuk olması nedeniyle bulunduğumuz yerden yaklaşık 250 metre yukarıya çıktık. Burada da yine ağaçlar vardı.
 
Saat: 11: 00 sıralarında Azad yanında erzak getirerek hep birlikte kahvaltı yaptık.
 
İNSANLIĞA YAKIŞMAYAN DAVRANIŞLARI YOKTU
 
Olaylar yaşandıktan sonra biraz düşündüğüm de beni kaçıran PKK’lılardan bir tanesinin yolda önümüze çıkan ve aracın önüne atlayan şahıs olduğunu biz durmayınca da akabinde açık renkli araçla bizi sollayıp ileride tertibat aldığını düşünüyorum. Kaçırıldıktan itibaren tarafıma herhangi bir şiddet uygulanmamıştır.
 
Bu konuda da rapor aldırılmasını istemiyorum. Tehdit, hakaret, insanlığa yakışmayan herhangi bir davranış içerisinde de bulunulmadı. Anladığım kadarıyla Seyithan’ın talimatıyla siyasi propaganda maksadıyla kaçırıldığımı düşünüyorum. Hatta Bahoz ile irtibat kurulmasa idi. Seyithan ile görüştürüldükten sonra Kandil’e götürülebileceğimi de düşünüyordum.
 
Fakat kaçırılmam üzerine oluşan tepkiler nedeniyle örgütün geri adım atmak zorunda kaldığını düşünüyorum.

Kaynak: Manşettv

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV