banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bahçeli: Büyük Ortadoğu Projesi'nin Türkiye cuntası kurulmuştur

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu’nun Türkiye'nin her yerini sorun kuşağı haline getirdiğini söyledi

22 Ağustos 2014 Cuma 11:12
Bahçeli: Büyük Ortadoğu Projesi'nin Türkiye cuntası kurulmuştur
banner304
Bahçeli: Büyük Ortadoğu Projesi'nin Türkiye cuntası kurulmuştur
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu’nun Türkiye'nin her yerini sorun kuşağı haline getirdiğini söyledi
 
Ahmet Davutoğlu'nun AKP Genel Başkan adaylığına açıklanmasının ardından siyaselerden ilk tepkti MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi. Bahçeli, AKP Genel Başkanlığı için Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu isminin seçilmesini sert sözlerle eleştirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun Başbakan adaylığına ilişkin, "Türkiye'de şu an Büyük Ortadoğu projesinin Türkiye cuntası kurulmuştur" dedi.

Aksaray’da Davutoğlu’na ilişkin ilk değerlendirmesini yapan Bahçeli şunları söyledi:

"Başbakanlık görevinden ayrılmamış, parti genel başkanlığını bir çalışma arkadaşına devretmemiştir. Beklemiş, beklemiş bugün 21 Ağustos'ta kendi aralarında bir toplantı ile dış politikasını sıfır sorunla düzelteceğim diyerek, Türkiye'nin her tarafını sorun kuşağı haline getiren kişiyi partinin genel başkanı adayı olarak takdim etmiş, dolayısıyla da Başbakan olmasını istemiştir. Halbuki böyle bir uygulamayı kendisinin yapma yetkisi yoktur. 101. maddeye göre partinin genel başkanı değildir, Başbakan değildir.

Artık bundan böyle AKP'yi yönetenler AKP'ye oy verenler, AKP kurultay delegelerinin söz hakkı sahibi olmaları gerekirken bunları aşmış ‘genel başkan benim, başbakan benim, cumhubaşkanı benim ben tek adamım benim atadıklarım benim emrimde çalışır' diyerek sanal bir genel başkan sanal bir başbakan uygulamasıyla Türkiye'yi bir cunta yönetimine doğru sürükleyecek bir hataya düşmüştür. Bugün (dün) alınan karar önümüzdeki günlerde çok daha net anlaşılacaktır. Türkiye'de şu an Büyük Ortadoğu Projesi'nin Türkiye cuntası kurulmuştur. Bu tehlikelidir. Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti Genel Başkanı Davutoğlu, Başbakan Davutoğlu büyük Ortadoğu Projesinin Ortadoğu'yu zindan eden elemanlarıdır. Bunların Türkiye'yi zindan etmesine müsaade edilmeyecektir."

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV