banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bahçeli: Cehennem değildir de nedir?

MHP Lideri Bahçeli, ''En vahşi cinayetler İslam adına işleniyorsa ortada elbette devasa bir problem var demektir. Müslümanın Müslümanı katlettiği bir dünya cehennem değildir de nedir?'' diye sordu.

12 Nisan 2016 Salı 11:41
Bahçeli: Cehennem değildir de nedir?
banner312
Bahçeli: Cehennem değildir de nedir?
MHP Lideri Bahçeli, ''En vahşi cinayetler İslam adına işleniyorsa ortada elbette devasa bir problem var demektir. Müslümanın Müslümanı katlettiği bir dünya cehennem değildir de nedir?'' diye sordu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

Dijital Baskı

''Konuşmamın başında insani değer ve ölçülerin çoraklaştığı bir dönemden geçtiğimizi ifade etmek istiyorum. Peygamberimiz neyi yasaklamışsa şu anda tam tersi yapılmaktadır. En vahşi cinayetler İslam adına işleniyorsa ortada elbette devasa bir problem var demektir.

''DÜŞMANLIK DİZ BOYU''

Hepinizden ricam Ortadoğu coğrafyasına dikkatle bakınız. Göreceksiniz ki adalet yoktur. Kardeşlik laftadır. Birlik beraberlik
duyguları ağır hasarlıdır. Bunların yerine savaş vardır tahammülsüzlük hakimdir. Düşmanlık diz boyudur. Müslümanın Müslümanı katlettiği bir dünya cehennem değildir de nedir?

''14 YILDIR SİYASİ AHLAK VE SEVİYE DİPTEDİR''

Elbette ülkemizin pek çok meselesi vardır. Üzücü olan bunun görülmemesi görülse bile çözülmemesidir. Çatışmacı üslup kutuplaşmayı teşvik etmektedir. 14 yıldır siyasi ahlak ve seviye diptedir.

''TAM BİR SKANDAL''

Kırıkkale Silah Fabrikası Müdürü'nün suçüstü yakalanması her şeyin özetidir. Bir diğer konu da vatandaşlarımızın kimlik bilgilerinin çalınmasıdır. Bu sonuç tam bir skandal tam bir iflas halidir. Siber güvenlik duvarlarına ne olmuştur?

MAHKEMENİN KURULTAY KARARI

MHP ayak oyunlarına ahlaksız tuzaklara hazırlıklıdır. Biz oranlarda değil gönüllerdeyiz yüzdelerde değil Türklüğün yüz akıyız. Tüzük kurultayı için imza veren her kardeşim benim içim değerlidir. Anlayamadığım MHP'yi bağımlı ve pasif hale getirmek isyenlerdir. Ağızlarıyla kuş tutsakalar MHP'yi kafalarına göre tanzim edemeyeceklerdir. Çünkü bu davanın hamuru şehit kanıyla yoğrulmuştur. Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi kayyum heyetini atamış sözde kurultayın önünü açmıştır. Bundan sonra da sırayı Yargıtay safhası alacaktır. Bizi AKP'nin yedek lastiği diyenler şimdi ne diyecektir? Bizim paralele teslim edecek bir partimiz yoktur.''



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV