banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Bahçeli Erdoğan'ı bel altı vurdu !

Çözüm sürecine ilişkin projeyi sert dille eleştiren MHP lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a ve ailesi için ilginç ifadeler kullandı...

01 Nisan 2013 Pazartesi 06:30
Bahçeli Erdoğan'ı bel altı vurdu !
banner312
Bahçeli Erdoğan'ı bel altı vurdu !
Çözüm sürecine ilişkin projeyi sert dille eleştiren MHP lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a ve ailesi için ilginç ifadeler kullandı...

 Başbakan Erdoğan'a çözüm süreciyle ilgili, "İmralı canisini önce ev, sonra affa sonra meclise getirmeye mi çözüm diyorsun?" diye soran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Dilinin altında ne var? söyle bakalım millete, bir gece dahi başbakan kalamazsın." diyerek sert çıktı.

MHP İlçe Teşkilatının yeni yerinin açılışını yapmak ve MHP'ye katılan Kestel Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in rozetini takan Bahçeli, Alanya MHP teşkilatını ve Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti.

GEMİCİK SAHİBİ BİLAL'E NE DİYECEĞİZ...

MHP ilçe teşkilatı önünde kalabalığa konuşan Bahçeli Başbakan'a hitaben, “İki de bir kalkıyor 'Benim eşim Arap kızıdır' diyor. Kim olursa olsun. Bizi ne ilgilendirir. Sen de kalkıyorsun, 'ben Gürcüyüm' diyorsun. Sana soran mı var necisin diye? Eğer eşim Arap, ben Gürcüyüm diyorsan evladın gemicik sahibi Bilal’ine ne diyeceğiz biz.” dedi.

“Türkiye'yi eyaletlere bölerek bir bölümünü Bağımsız Kürdistan kurma heveslilerine vermeyi mi diye düşünüyorsun? İmralı canisine önce ev hapsini, sonra affa, sonra meclise getirmeye, sen çözüm mü diyorsun?” diye soran Bahçeli, "Sayın Başbakan çözümden ne anlıyorsun? Dilinin altında ne var? Söyle bakalım bu millete. Bir gece dahi başbakan kalamazsın. Ülkeyi aldatıyorsun. Milleti oyaliyorsun. Onun için çözümle ilgili ne istediklerini, ne yapmak istediklerini açıklamak zorundalar." dedi.

Memleketin ateşle oynatıldığını ifade eden Bahçeli, “ Memleketi ateşle oynatıyorlar. Bu gidişat hayıra işaret değil. Bugün yuvalar kurulmuş. Beraber yaşama iradesi ortaya konulmuş. Aile kurulmuş. Çoluk çocuğa karışmış, çok sayıda evlatları olmuş. Şimdi bunları Kürt-Türk diyerek nasıl ayırt edebiliriz. Onun için birlikte yaşamak bin yıllık kardeşliği ve hukuku devam ettirmek dururken bir caninin peşinden giderek PKK'nın oyuncağı olmaya gerek var mı? PKK, 40 bin bu ülkenin insanını katleden binlerce evladı, Mehmetçik ve polisi şehit eden bir cani örgüt. Bu örgütle müzakere edilmez. Bu örgütle görüşülmez. Bu örgütle pazarlık yapılmaz. Peki ne yapalım, çözümü siz söyleyin diyorlar. Çözümü söylüyorum Alanya'dan. Sayın Başbakan yapabilecek misin, cesaretin var mı? yüreğin var mı? Çözüm bölücü terör örgütüyle mücadelede kesin kararlılık ve terörün kökünü kazımaktır." şeklinde konuştu.

Başbakan'ın silahları "şuraya gömde yurt dışına çık" dediğini hatırlatan Bahçeli, yurt dışındakiler için meclisten teskere çıkarttık. Niye gidip de Türk bayrağının Kandil’e asamadığını sordu.

Çözümün bir aldatmaca, kandırmaca olduğunu dile getiren Bahçeli, "Kiminle barış yapacaksınız Yıllardır milletimizi bölmeye çalışan unsurlarla neyin pazarlığını yaparak barış sürecini yapıyorsun. Böyle bir şey olablir mi?" diye konuştu.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV