banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Bahçeli: Türkiye Başbakan'la şok geçiriyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "AKP hükumeti, milli mücadenin intikamını almak için aramıza sokulmuş, milli bünyemize sızdırılmış provokatör gibidir" dedi.

26 Ocak 2014 Pazar 00:32
Bahçeli: Türkiye Başbakan'la şok geçiriyor
banner266
Bahçeli: Türkiye Başbakan'la şok geçiriyor
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "AKP hükumeti, milli mücadenin intikamını almak için aramıza sokulmuş, milli bünyemize sızdırılmış provokatör gibidir" dedi.
"Başbakan millete musallat olmuş hain ve sanal kişiliktir" diyen Bahçeli, ''Türkiye Başbakan'la şok geçirmektedir'' ifadelerini kullandı.MİT’in kargo şirketine dönüştürüldüğünü savunan Bahçeli, "MİT’i kargo şirktetine, nakliye firmasına çeviren Başbakan ne diyecektir?'' diye sordu.

Bahçeli, partisinin düğün salonunda düzenlediği belediye başkanları aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, kente çok önem verdiklerini, buradan doğacak milli iradenin tüm yurda örnek teşkil edeceğini söyledi.

Kastamonu'nun milli emanetlere dokundurtmadığını anlatan Bahçeli, "İnebolu'dan Ankara'ya Türk milletinin özlemleri, rahmetle yad ettiğimiz nesiller tarafından taşınmıştır. Dikkat edin o tarihlerde İnebolu'dan kalkan tırlar yoktur. Başkalarının yararına çalışan, terör gruplarının imdadına yetişen, yolları silah cephaneliğine çeviren karanlık emeller yoktur. Ne komplo ne paralel şarlatanlık ne de komşu ülkelere gizli operasyon hedefleri olmamıştır" diye konuştu.

Mehmet Akif Ersoy'un 19 Kasım 1920'de Nasrullah Camisi'nde verdiği mesajların halen tazeliğini koruduğunu dile getiren Bahçeli, şunları kaydetti:
"Akif'in 94 yıl evvel buradaki konuşmasında 'Düşmanların bizden istedikleri doğrudan doğruya başımızdır, hayatımızdır, devletimizdir' sözleri dikkat çekicidir. Şimdi vicdan sahibi her kardeşime soruyorum, bugün de istenen başımız, boynumuz, hayatımız, milletimiz ve devletimiz değil midir? Şüphe yok ki bu sorulara 'hayır' cevabını vermek imkansızıdır. Dünkü miskinlik ve bozgunculuk bugün de vardır. Dünkü hıyanet bir fazlasıyla bugün de hakimdir. Tek eksik fiili işgalinin olmamasıdır ancak düşmanı bile hayret ettirecek kadar suça ve hainliğe batmış yönetim iş başındadır. AKP hükumeti, milli mücadelenin intikamını almak için aramıza sokulmuş, milli bünyemize sızdırılmış provokatör gibidir. Türkiye'yi yönetmiş hiçbir iktidar bu kadar bayağılaşmamış, bu kadar pisliğin içine batmamıştır."

Bahçeli, Türk milletinin tarihin en kötü siyasi yönetimiyle karşı karşıya olduğunu iddia ederek, "Yoksulluk pimi çekilmiş bomba gibi herkesin hanesindedir. Başbakan kendi evlatlarına gemiler alıp, kamu arazileri kapatıp, yağma düzenini gerçekleştirirken, Kastamonu'nun gençleri çay içecek para bulamamaktadır. AKP'nin tek bildiği vatandaştan alıp yandaşa vermektedir" ifadesini kullandı.

"AKP hükumeti istikrarsızlığın asıl kaynağıdır"

"Başbakan millete musallat olmuş hain ve sanal kişiliktir" diyen Bahçeli, şöyle devam etti:
"Başbakan devlet ruhunun celladı, gelecek ideallerimizin katili, bin yıllık kardeşlik duygusunun hasmıdır. Türkiye, Başbakan'ın elinde can çekişmektedir. Türkiye Başbakan'la şok geçirmektedir. Türkiye, demokrasi rotasından çıkmakta, otoriterlik patikasına sapmaktadır. AKP hükumeti istikrarsızlığın asıl kaynağıdır. Başbakan Erdoğan istiklalimizi tırpanlamakta, istikbalimizi karartmaktadır. Türk milleti bu gidişata daha fazla tahammül edemeyecektir. Tesellimiz bunun işaretlerinin çok yoğun alınıyor olmasıdır. Geleceğimizden tasarruf edemeyeceğimize, varlığımızdan ödün vermeyeceğimize göre AKP'nin sandıkta devrilmesi şarttır."

MHP lideri Bahçeli, Ak Parti'nin cezalandırılması için kestirme yollara hiç aldırış etmeden sandıkta son vuruşun yapılması gerektiğini belirterek, "Yoksa felaket kapıdadır. Gölgesiyle bile kavga eden Başbakan, milleti birbirine düşürecektir. Başbakan ve zihniyetine ders vermek hepimizin boynunun borcudur. Bugünkü iktidar günah çukuruna düşmüştür. AKP'nin her tarafı kire bulanmıştır, Başbakan'ın her sözü fitneyi alevlendirmekte. Milli irade kılığında gezen ahlaksızlık, diktatörlük Kastamonu'yu da yormuştur. Türkiye'ye işgal ordularının bile veremeyeceği tahribatı bizzat Başbakan ve işbirlikçi iktidar kadroları 11 yıldır vermiştir" şeklinde konuştu.

"Türkiye, terörle pazarlığa çekilmiştir"

Başbakan Erdoğan ve hükümetinin milliyetçiliği ayaklar altına alarak millet düşmanlarına hizmet ettiğini ileri süren Bahçeli, "PKK muhatap alınarak çözüm ve barış propagandasıyla Türkiye terörle pazarlığa çekilmiştir. ABD destekli, AB icazetli, İmralı canisi onaylı, Barzani şahitli çözülme ve çöküş süreci, sözde demokratikleşme, özgürlük, kardeşlik propagandasıyla barış gelsin, analar ağlamasın ambalajıyla toplumun tüm gözeneklerine şırınga edilmiştir" diye konuştu.

Bahçeli, üniter devlet yapısının sulandırıldığını, etnik ve mezhep ayrımcılığın kışkırtıldığını iddia ederek, "PKK severler sıra sıra dizilmişler, bölücü odaklar akın akın birikmişler, Türkiye ve Türk milletine suikast düzenlemişlerdir. Başbakan Erdoğan yolsuzluklardan kurtulmanın derdine düşmüşken, PKK'nın yan kolu PYD, Suriye'nin kuzeyindeki Cezire de özerklik ilan etmiştir" ifadesini kullandı.

MİT KARGO ŞİRKETİNE DÖNDÜ

MİT’in kargo şirketine dönüştürüldüğünü savunan Bahçeli, "MİT’i kargo şirktetine, nakliye firmasına çeviren Başbakan ne diyecektir? Bugün terör örgütlerine verilen silahlar, sağlanan imkanlar yarın Türkiye’ye karşı kullanılırsa Başbakan ve hükümeti bunun altından nasıl kalkacaktır?" dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV