banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
16 Nisan 2024 Salı

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Bahçeli'den ülkücülere sokağa çıkın çağrısı

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün Diyarbakır'da Öcalan'ın barış mesajıyla daha da kuvvetlenen İmralı sürecini protesto için ülkücüleri sokağa çıkmaya davet etti.

22 Mart 2013 Cuma 12:25
Bahçeli'den ülkücülere sokağa çıkın çağrısı
banner321
Bahçeli'den ülkücülere sokağa çıkın çağrısı
MHP lideri Devlet Bahçeli, dün Diyarbakır'da Öcalan'ın barış mesajıyla daha da kuvvetlenen İmralı sürecini protesto için ülkücüleri sokağa çıkmaya davet etti.
MHP İmralı süreci ve Öcalan'ın görüşlerini protesto etmek amacıyla mitinglere başlama kararı aldı. Bahçeli verdiği mesajında özel bir mesak vereceklerini belirtti. Bahçeli en son grup toplantısında "MHP daha son sözünü söylemedi" demişti.

Ülkücüler, İmralı ile yürütülen müzakere sürecine en sert tepkiyi yarın Bursa'dan verecek. MHP, "Milli Değerleri Koru ve Yaşat" sloganıyla düzenleyeceği 9 tematik mitingden ilkini "Kuruluş" adı altında Bursa'da gerçekleştirecek. Genel Başkan Devlet Bahçeli, Kent Meydanı'nda saat 15.00'te başlayacak mitingde İmralı süreciyle ilgili hükümete ağır sözlerle yüklenecek.

MHP lideri Bahçeli, Bursa mitingiyle ilgili şunları söyledi: "Özel bir mesajımız olacak. İnşallah güzel büyük bir miting olacak. Biz de başkanlık divanı üyeleriyle birlikte Osmangazi Han ile Orhangazi Han'ın türbesinde dua ettikten sonra miting alanına gireceğiz."

MHP'nİn mitingleri Bursa'nın ardından İzmir'de 'Bayrak', Adana'da 'Vatan', Erzurum'da 'Birlik', Konya'da 'Türkçe', Elazığ'da 'Kardeşlik', İstanbul'da 'Demokrasi', Samsun'da 'Kurtuluş' ve son olarak Ankara'da 'Türkiye' mitingiyle sürecek.

MHP, bu mitingler için özel tasarlanan ve 10 dakikada dev bir sahneye dönüşen TIR hazırladı. Klimalı olan TIR'da VIP oturma odası, mutfak ve WC bulunuyor. TIR'da sinyal engelleyici jammer sistemi de mevcut.

"Psikolojik üstünlük PKK'ya geçmiştir"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Öcalan'ın Diyarbakır'da okunan mesajını, "Başbakan, PKK'nın siyasallaşmasına zemin açtı. Türkiye, katilin insafına terk edildi" sözleriyle eleştirdi. Yazılı açıklama yapan Bahçeli, özetle şöyle dedi: "Türk milleti bugünü hayatı boyunca unutmayacak. Çözülme süreci, tam bir şova ve meydan okumaya dönüşmüştür. Türk milletine açıkça gözdağı vermişlerdir. Dahası, AKP hükümetinin bölücü teröre bahşettiği mükâfat ve ödünler Türkiye'yi parçalanmanın ve bölünmenin sınırına kadar getirmiştir... Kabul edilmelidir ki, çözüm süreci denilen namert ve nankör adımlar sayesinde psikolojik üstünlük PKK ve canibaşına geçmiştir."

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV