banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

BAŞBAKAN'DAN BOZKURT İŞARETİ

Başbakan, Bozkurt İşareti Yaptı; Ülkücüleri Mest Eden Cümleler Kurdu...

21 Şubat 2017 Salı 17:53
BAŞBAKAN'DAN BOZKURT İŞARETİ
banner265
BAŞBAKAN'DAN BOZKURT İŞARETİ

Başbakan, Bozkurt İşareti Yaptı; Ülkücüleri Mest Eden Cümleler Kurdu...

Başbakan Yıldırım, grup toplantısında salondaki bir grup ziyaretçiye bozkurt işareti yaparak, seslendi: Ülkücü kardeşlerim, 'Önce memleketim, önce milletim' dediler Nasıl unuturuz.

Beylikdüzü Tabela

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM'de düzenlenen grup toplantısındaki konuşması sırasında, salondaki bir grup ziyaretçiye bozkurt işareti yaparak, seslendi. Yıldırım, "Milliyetçi ve ülkücü kardeşlerim, 'Önce memleketim, önce milletim' dediler ve birlikte yola çıktık. Nasıl unuturuz?" dedi.

"BİZİM KAPIMIZI ÇALAN TEHDİT SIRTINI SIVAZLAYANLARIN DA KAPISINI ZORLAYACAK"

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti'nin Meclis'teki grup toplantısında hitap etti. Bazı ülkelerden, son dönemde, terörü destekleyen ırkçı ve ayrımcı söylemler yükseldiğini söyleyen Başbakan Yıldırım, "İsmi ne olursa olsun, bütün terör örgütlerinin hedefi insandır. Bugün bizim kapımızı çalan tehdit unutulmasın ki yarın bunların sırtını sıvazlayanların da kapısını zorlayacaktır. Son dönemde, bazı ülkelerden terörü ve şiddeti desteleyen ırkçı ve ayrımcı söylemler yükseliyor. İsrail Meclisi'nin ezan kısıtlaması Avrupa'da yükselen İslam karşıtı söylemler çok ama çok tehlikeli bir gelişmedir" diye konuştu.

"REJİMİN ADI BELLİ, CUMHURİYET"

'Rejim değişikliği' tartışmalarına da değinen Yıldırım, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vizyonuyla muasır medeniyetler seviyesini yakalamaya çalışıyoruz. Milletin adamları merhum Özal'ın, merhum Türkeş'in, merhum Yazıcıoğlu'nun, merhum Menderes'in, merhum Erbakan'ın özlem duyduğu, gerçekleştiremediği cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini hayata geçiyoruz. Rejim meselesi, diyerek meydanlarda konuşacaklar, kendilerini boşa yormasın. Rejimin adı belli, cumhuriyet. Milletiyle, üniter yapısıyla, bölünmez, bir ve beraber cumhuriyet. Biz, iki başlı yönetim biçimini değiştirerek, güçlü meclis yapısıyla cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini getiriyoruz"


"SİYASET ANLAYIŞIMIZDA HİZMET EDERKEN SEÇMEN AYRIMI YAPMAK YOK"

Başbakan Yıldırım, şöyle devam etti: "Bir de tutturmuşlar 'Efendim, cumhurbaşkanı partili olur mu?'. Olur, bal gibi olur. Kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı olmadan önce hem AK Parti'nin genel başkanıydı hem de başbakandı. Başbakan olarak Türkiye'yi kim imar etti yeni baştan? Erdoğan ve arkadaşları. Millete hizmetlerden faydalanırken, partisi mi soruldu? Bizim siyaset anlayışımızda hizmet ederken, seçmen ayrımı yapmak asla yoktur. Bizim için geçerli tek kural, hizmette siyaset olmaz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi meşru yönetim erkleri arasındaki koalisyonu güçlendiriyor" diye konuştu.

BAŞBAKAN'DAN BOZKURT İŞARETİ

Başbakan Yıldırım, konuşması sırasında bir ara, bozkurt işareti yaparak, grup toplantısının yapıldığı salondaki ziyaretçilere seslendi. Yıldırım, "Milliyetçi ve ülkücü kardeşlerim, 'Önce memleketim, önce milletim' dediler ve birlikte yola çıktık. Nasıl unuturuz?" dedi.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV