banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bu da Ekrem İmamoğlu'nun çılgın projesi!

Gerek Elazığ tatiliyle gerekse yaptığı fahiş zamlarda eleştiri oklarını üzerine çeken Ekrem İmamoğlu'nun ekibinin duyurduğu "İndirim" haberi sosyal medyada alay konusu oldu.

13 Şubat 2020 Perşembe 23:21
Bu da Ekrem İmamoğlu'nun çılgın projesi!
banner263
Bu da Ekrem İmamoğlu'nun çılgın projesi!

Gerek Elazığ tatiliyle gerekse yaptığı fahiş zamlarda eleştiri oklarını üzerine çeken Ekrem İmamoğlu'nun ekibinin duyurduğu "İndirim" haberi sosyal medyada alay konusu oldu. 

Tabela Reklam


Türkiye Elazığ depreminin yaralarını sarmaya çalışırken Erzurum'a kayak tatiline giden Ekrem İmamoğlu kendi partilileri ve seçmeni tarafından çok sert eleştirilere maruz kalmıştı.

Ancak İmamoğlu "Benim siyaset tarzım bu, buna herkes alışacak" demekle yetinmişti.

Tatil dönüşünde göreve yeniden başlayan İBB Başkanı, aradan çok geçmeden ulaşıma ardı ardına büyük zamlar yaparak bir kez daha eleştirilerin hedefi haline geldi. 

Seçim öncesi, "Ulaşımı, gıdayı ve suyu ucuzlatacağız" vaadinde bulunmasına rağmen İmamoğlu son dönemde tepeden tırnağa her şeye zam yaptı.

İmamoğlu'nun talimatı sonrası İstanbul’da ulaşıma yüzde 35 zam kararı alındı.

İBB, 10 Şubat Pazartesi günü uygulamaya konan yeni tarifede, tam elektronik biletleri 3.50 lira, öğrenci biletileri 1.75 lira, Tam Mavi Kartları 275 lira, Öğrenci Mavi Kartları ise 50 lira olarak belirledi.

İNDİRİM DE YAPTIK HABERİ

İstanbullu gelen zam haberlerine öfkelenirken ve İmamoğlu'nu seçimlerde destekleyen Halkevleri mensubu öğrenciler metrolarda eylem yaparken İBB'den bu kez akıllara ziyan bir indirim haberi geldi.

"İBB olarak otogar tuvaletlerinde indirime gittik" haberini veren ise İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı oldu.

Yazıcı twitter mesajında, "Otogar tuvaletlerinin ücretinde de indirime gidildi.. Tuvaletler, İstanbulkart ile 1 TL karşılığında kullanılabiliyor.. Ayrıca yenileme çalışmaları devam ederken, mağduriyet yaşanmaması adına mobil tuvaletler hizmet veriyor" duyurusu yaptı.

ALAY KONUSU OLDU

Söz konusu duyuruyu okuyan sosyal medya kullanıcıları, yapılan paylaşımı "Tİ"ye alan paylaşımlar yaptı.

Bir kullanıcının, "Allah razı olsun sizden, bende 24 senedir temiz ve ucuz bir hela projesi bekliyordum, İSTANBULUN içine S... için bundan iyi başlangıç olmazdı tebrikler @istanbulbld" şeklinde yazdığı paylaşım okuyanları gülme krizine soktu.

Diğer paylaşımlar ise şöyle:





Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV