banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

Bülent Arınç'ın kayınbiraderi Ziya Tay açığa alındı

Manisa'da 14 yıldır değişmeyen tek müdür olan Bülent Arınç'ın kayınbiraderi Ziya Tay açığa alındı.

28 Temmuz 2016 Perşembe 17:44
Bülent Arınç'ın kayınbiraderi Ziya Tay açığa alındı
banner267
Bülent Arınç'ın kayınbiraderi Ziya Tay açığa alındı
Manisa'da 14 yıldır değişmeyen tek müdür olan Bülent Arınç'ın kayınbiraderi Ziya Tay açığa alındı.

web tasarım

Manisa'nın tek değişmeyen müdürü olarak bilinen ve 14 yıldır önce sağlık müdürlüğü sonrasında halk sağlığı müdürlüğü görevlerinde bulunan Dr. Ziya Tay, FETÖoperasyonu çerçevesinde Manisa Valiliği tarafından açığa alındı.

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç'ın kayınbiraderi olan Ziya Tay, seçimlerde AK Parti'den Manisa milletvekili aday adayı olmuş, ancak sıralamaya alınmamıştı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından sürdürülen FETÖ soruşturmaları kapsamında TBMM eski Başkanı ve eski Manisa
Milletvekili Bülent Arınç'ın kayınbiraderi olan Manisa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ziya Tay, sabah saatlerinde açığa alındı. 2002 yılından beri Manisa'da İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü yapan Dr. Tay ile birlikte Manisa il genelinde toplam 150 kişinin açığa alındığı öğrenildi.

Bülent Arınç, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek'in "herkes hesap verecek" sözlerine Twitter'dan yanıt vermişti. Arınç'ın açıklaması;

15 Temmuz darbe girişiminin olduğu gece ve sonrasında darbeyi lanetleyen açıklamalarımdan rahatsız olan Manisa Başsavcısının ve medyadaki kronik Bülent Arınç muhaliflerinin şahsımla ilgili bazı açıklamaları oldu.

Esasen ne bu Sn. Başsavcının ne de diğer kronik Bülent Arınç muhaliflerinin sözlerini ciddiye almadığımdan onlara cevap vermek, onları muhatap almak istemiyorum. Fakat puslu havada avlanmak isteyenler, şahsım üzerinden yaptıkları açıklamalarla aslında bambaşka bir niyetlerinin olduğunu açık edip, kendilerini ele verdiler. Hal böyle iken, önce bu Sn. Başsavcıyla, ilerleyen günlerde ise bazı medya ve siyaset aktörleri ile ilgili bir kaç hususu kamuoyunun bilgisine sunmak ve akıl sahiplerinin akıllarına gelen bir kaç soruyu milletimizin huzurunda sormak istiyorum.



web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV