banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Çankaya Köşkü'nde olağanüstü görüşme

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, bugün Çankaya Köşkü'nde olağanüstü bir görüşme yapacak.

09 Temmuz 2014 Çarşamba 15:17
Çankaya Köşkü'nde olağanüstü görüşme
banner291
Çankaya Köşkü'nde olağanüstü görüşme
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, bugün Çankaya Köşkü'nde olağanüstü bir görüşme yapacak.

Access Bars



Gül, Davutoğlu'nu saat 16.00'da kabul edecek. Görüşmede; Türkiye'nin bulunduğu bölgede ve sınırlarında oluşan "ateş çemberi" kapsamlı olarak değerlendirilecek.

Milliyet'in haberine göre, Cumhurbaşkanı Gül'ün, bu Sabah duyurulan programında sadece Zambiya Dışişleri Bakanı Harry Kalaba ve Beraberindeki Heyeti, saat 12.00'de İstanbul'da Tarabya Köşkü'nde kabul etmesi yer alıyordu. Bu kabul gerçekleşti. Dış politikada olağanüstü gelişmeler yaşanırken, Gül de öğleden sonra Ankara'ya döndü. Gül'ün programına, Dışişleri
Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu kabulü eklendi. Davutoğlu, saat 16.00'da Çankaya Köşkü'ne giderek Gül tarafından kabul edilecek. Görüşmede; Irak ve Suriye'deki gelişmelerin yanısıra İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları da ele alınacak. Gül ile Davutoğlu'nun, programlarında yer almamasına rağmen olağanüstü görüşecek olmaları dikkat çekti. Suriye ve Irak'taki gelişmelerin yanı sıra İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle Türkiye'nin sınırlarının ve içinde bulunduğu bölgenin bir ateş çemberine dönüştüğü ve bu tablonun görüşmede ele alınacağı belirtildi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV