banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
16 Nisan 2024 Salı

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

CHP'den olayla ilgili açıklama

Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna ateş açılmasıyla ilgili açıklama yapan Gürsel Tekin, "Hangi örgüt henüz bilgi yok." dedi. Ancak bir süre sonra saldırıyı PKK'nın yaptığı anlaşıldı.

25 Ağustos 2016 Perşembe 15:55
CHP'den olayla ilgili açıklama
banner304
CHP'den olayla ilgili açıklama

Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna ateş açılmasıyla ilgili açıklama yapan Gürsel Tekin, "Hangi örgüt henüz bilgi yok." dedi. Ancak bir süre sonra saldırıyı PKK'nın yaptığı anlaşıldı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyu Artvin’in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada Yanıklı Köyü yakınlarında ateş açılmasıyla ilgili CHP'li isimlerden açıklamalar geliyor.

Olayla ilgili bilgi veren CHP'li Gürsel Tekin, "Sayın Genel Başkanımızın güzergahında bir çatışma olduğu bilgisi aldık. Silahların şu an sustuğu ama operasyonun devam ettiği bilgisini aldım. Çok şükür arkadaşlarımızda bir sorun yok. Hangi örgüt henüz bilgi yok. Arkadaşlarımızın verdiği bilgiye
göre güzergahta çok yoğun Özel Harekatçıların olması bölgede bir olay olduğunu gösteriyor. Güvenlik mensupları konvoyun ilerlemesine izin vermedi. Büyük ihtimalle geri dönecekler. Özel bir bilgi almış değiliz ama bu olasılıklar her zaman hesaplanıyor. Karadeniz'de Artvin gibi bölgelerde böyle bir şey beklemiyorduk ama demek ki oralarda da yaşanıyormuş" diye konuştu.

'BİZ DE YENİ DUYDUK'

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ise, canlı yayında şu bilgileri verdi: CHP lideri yoldan geçerken uzak bir bölgeden ateş açıldığına dair bilgiler geldi. Korumalarla ateş açanlar arasında çatışma yaşandı. Biz de daha yeni duyduk. Genel Başkanımız, güvenlikli bölgede. Anlamaya çalışıyoruz neyin ne olduğunu. Şuanda bir yaralanma bize ulaşmadı ama güvenlikli bir yerde olması son derece düşündürücü. Vahim bir tablo ile karşı karşıyayız. Arkadaşlarla teması sürdürüyoruz. Konvoydan bir arkadaşa ulaşamadık. Belki sinyaller kesilmiştir.

'ULAŞAMADIK, AMA DURUMU İYİ'

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise, "Kılıçdaroğlu'na ulaşamadık ama durumunun iyi olduklarını biliyoruz" dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV