banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
23 Nisan 2024 Salı

DEMET AKALIN KARIŞTIRICAM UYKULARINI

CHP'li Şeker'e Polis Engeli!

Polis, CHP'li milletvekilinin misafirinin TBMM'de basın açıklaması yapmasını önce engelledi sonra izin verdi.

05 Ekim 2016 Çarşamba 00:35
CHP'li Şeker'e Polis Engeli!
banner264
CHP'li Şeker'e Polis Engeli!

Polis, CHP'li milletvekilinin misafirinin TBMM'de basın açıklaması yapmasını önce engelledi sonra izin verdi.

CHP'li Ali Şeker'in İstanbul otogarındaki sorunları anlatmak için getirdiği belediye meclis üyesinin TBMM'de açıklama yapmak istemesine polis engel oldu. Polislerle tartışan Ali Şeker, tüm sorumluluğu aldığını söyleyince emniyet yetkilisi toplantı salonunda açıklama yapılmasına izin verdi.


CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, İstanbul otogarında yaşanan sorunları anlatmak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi avukat Erhan Aslaner ile birlikte TBMM'ye geldi. Basın Toplantı salonuna girmeye hazırlanan Ali Şeker'e , polisler misafirinin salona alamayacaklarını, kendilerine bu yönde talimat geldiğini söyledi. Bunun üzerine Ali Şeker emniyet güçlerine , misafirinin belediye meclis üyesi olduğunu ve otogar sorunlarını dile getireceğini, sesini TBMM'den duyurması gerektiğini ifade etti. TBMM'nin çözüm yeri olduğunu söyleyen Ali Şeker'e emniyet yetkilisi "Misafiriniz Dikmen Kapıda basın açıklaması yapabilir. Orada söyleyeceklerini söyleyebilir. Misafirinizin mevzuata göre basın odasında olmaması gerekiyor. Sadece sizin olmanız gerekiyor. Sizi bu konuda bilgilendiriyoruz" dedi.


Bunun üzerine Ali Şeker tüm sorumluluğu üstleneceğini kaydedince emniyet yetkilisi toplantı salonunda açıklama yapılmasına izin verdi. Ali Şeker "Sorunların çözüm yeri TBMM. Erhan Aslaner bu sorunun anlatımına katkı vermek dile getirmek için TBMM'yi kullanmak istedi. Bunun kullanılmasını istemiyorlar. Nasıl TV'ler, radyolar kapatılıyorsa TBMM'nin basın toplantısı salonu da Türkiye halkına kapatılmak isteniyor. Bu keyfi bir uygulama. Geçen sene onlarca kişi bu ortamı kullandık. Son günlerde nedense vatandaşların sorunu dile getirmesini istemiyorlar. Basın toplantısı yapabilirsiniz ama arkadaşımız beraberinizde gelemez diye bir talimat var arkadaşlarımıza verilen Meclis Başkanlığı tarafından. Cemil Çiçek zamanında çıkan yazıları bize ulaştırıyorlar ki bu yazılar geçen senede vardı. Halk sorunlarını her ortamda dile getirebilmeli. Demokrasinin adı bu" diye konuştu.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV