banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AP’nin kararı sadece kuru sıkı tehdit!

OHAL’i bahane edip gerçek yüzünü ortaya koyan AP’ye Cumhurbaşkanı Erdoğan son sözünü söyledi: Batı’dan gelen hiçbir kuru sıkı tehdit ülkemizi savunmaktan alıkoyamaz.

27 Kasım 2016 Pazar 02:56
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AP’nin kararı sadece kuru sıkı tehdit!
banner264
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AP’nin kararı sadece kuru sıkı tehdit!

OHAL’i bahane edip gerçek yüzünü ortaya koyan AP’ye Cumhurbaşkanı Erdoğan son sözünü söyledi: Batı’dan gelen hiçbir kuru sıkı tehdit ülkemizi savunmaktan alıkoyamaz.

Tabela

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Yeni İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisleri ile Çevre Yatırımları Toplu Açılış Töreni’nde konuştu:   

90 yıl sonra Kurtuluş Savaşı

Türkiye son 3 yıldır bir ateş çemberinden geçiyor. Bu mücadelenin adını doğru koymak lazım. Cumhuriyet’ten sonra yeni bir Kurtuluş Savaşı veriyoruz. Üstelik bu savaşı tek bir cephede değil. Gezi ile çevre hassasiyetini tehdit algısı ile kaos çıkarmak istediler. Bu ahlaksızlara sorun kaç ağaç diktiniz? Taksim’de 13 ağacın yeri değiştirildi, neler yaptılar. Ardından 17-25 Aralık darbesi geldi. Yolsuzluk hırsızlık dediler. Yolsuzluk da bunlardaydı hırsızlık da.

Ben Hans’a göre karar vermem

Ben Hans’ın George’un ağzına bakarak karar vermem. Halkım idam mı diyor, parlamentoya gelir. Ben de onaylarım.  Şimdi AB’deki birileri niye idam istiyorsunuz, sana ne! AP’nin aldığı son karar. Neymiş,  OHAL varmış, teröristlerin üzerine sert gidiliyormuş, idam getirilecekmiş. Türkiye gibi her gün teröre maruz kalan bir ülkeye ‘Mücadele etme’ demek teröre teslim olmaktır. Ey AP siz teröre çanak mı tuttunuz. OHAL’den size ne? Haddinizi bilin!

O namlu size de bir gün döner

Batı’dan gelen hiçbir kuru sıkı tehdit bizi bu ülkeyi savunmaktan alıkoyamaz. Koridorları terör örgütü militanları ile süslü AP’de alınan kararlarla bizi hizaya sokacağını zannedenler büyük bir yanlış içindeler. Koynunuzda beslediğiniz eli kanlı katiller namlularını size doğrultacak.

İki yüzlüsün Avrupa Birliği

'İşte AB’nin ve AP’nin ülkemize yönelik politikasının iki yüzlü olduğunu gösterecek bir örnek” diyen Erdoğan şöyle konuştu: AP, 23 Kasım’da bir karar aldı! Bu karar medya özgürlüğü ifade hürriyeti açısından AB’nin bize dayattıklarının tam tersi. Konu kendi çıkarları olunca ne kadar kısıtlayıcı oldukları ortada. Ahkam kesenlere ibretle okumalarını tavsiye ediyorum.

Anketlerde destek belli

Anayasa değişikliği hakkında son gelişmeleri açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Şu anda iktidar ile MHP ortaklaşa çalışma sürdürüyor. Temmeni ederim ki isabetli adım atılır. Kamuoyu araştırmalarında da görüyorum. Yüzde 72 ile nasıl anayasa değişikliği yaptıysa burada da destek vererek değişikliği yapacaktır” dedi.

Biz kendi yolumuzu çizeriz

Kim ne derse desin kendi yolumuzda ilerlemeye, kendi hedeflerimiz doğrultusunda yürümeye devam edeceğiz. Bu yolda Avrupa Birliği bizimle birlikte olursa hem o kazanır hem biz kazanırız. Avrupa Birliği ‘Ben illa başka istikamete gideceğim’ diyorsa biz de kendimize yeni yol arkadaşları bulur hatta gerekirse tek başımıza yine de devam ederiz. Bunun için daha çok çalışacağız, daha çok yatırım yapacağız, daha büyük projeler hayata geçireceğiz. Türkiye’yi mutlaka 2023 hedeflerine ulaştıracağız.

Diktatör olsam kaçamazdın!

Hakkında terör soruşturması kapsamında yakalama kararı bulunan Can Dündar’ın önceki gün AP’deki sözde konferanstaki hadsiz konuşmalarına sert sözlerle cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu:

Sen istediğin kadar konuş!

Bir tane köşe yazarı müsvettesi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor, kaçarak Almanya’ya gidiyor. Orada Almanya Cumhurbaşkanı ağırlıyor. Sonra konuşmalarında Türkiye’yi açık hava gazeteci hapishanesine benzetiyor. Bu nasıl hapishane ki sen kaçabiliyorsun! Seni tutuksuz yargılamak için serbest bırakan bu ülkeden neden kaçtın! Karakter meselesi bu! Benim için diktatör başlığı attı! Ben diktatör olsaydım sen nasıl yurtdışına kaçacaktın! Batı bu şimdi koynunda bunları besliyor. Bunlara yaptırdıkları konuşmalarla Türkiye değişecek. Türkiye daha da güçlenecek!






web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV