banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan balkonda halka hitap ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Huber Köşkü'nde halkı selamlıyor.

16 Nisan 2017 Pazar 22:49
Cumhurbaşkanı Erdoğan balkonda halka hitap ediyor
banner265
Cumhurbaşkanı Erdoğan balkonda halka hitap ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Huber Köşkü'nde halkı selamlıyor.

Konuşmadan satırbaşları;

Beylikdüzü Tabela

KÜÇÜMSEMEYE GAYRET EDENLER VAR

"Bazı televizyonlarda aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış ya, bu neticeyi küçümsemeye gayret edenler var. Boşuna uğraşmayın. Atı alan Üsküdar'ı geçti. Bundan sonra birlikte yapacağımız çok iş var değil mi? Beraber yapacağımız çok iş var. Biliyorsunzu bu işin 2 safhası oldu. Birincisi parlamento. Anayasa komisyonunda pet şişeler nasıl fırlatıldı. Engellemek istediler, başaramadılar. Genel Kurul'da ne oldu? Hamdolsun 339'la parlamentodan geçti. AK Parti ve MHP'nin milletvekillerinin dayanışmasıyla. Tabii ben buradan öncelikle Sayın Yıldırım ve Sayın Bahçeli'ye özellikle teşekkür ediyorum. Dik durdular. Gruplarına sahip çıktılar. Ne dedik? Şimdi sıra millette dedik. Milletimiz de burada el ele verdi."

"İLK İŞ BAHÇELİ VE YILDIRIM'LA İDAMI GÖRÜŞECEĞİM"

"Milletime sopa gösterenler cevabını sandıkta aldı. İşimiz çok, yapacağımız çok şey var bu ülkede. İlk iş idam konusunu Sayın Başbakan ve Sayın Bahçeli ile görüşeceğim. Meydanlarda hep bununla karşılaştım diyeceğim. Kılıçdaroğlu da destekleyeceğini söylemişti. Bir halk oylamasını da onun için yaparız. Siz 15 Temmuz'da adeta bir diriliş destanı yazdınız. Siz yılmadınız."



Ekrem İmamoğlu Talimat Verdi Koruma Ordusu Gazetecilere Saldırdı!
tabela

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV