banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekonomi Zirvesi'ni topluyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 16.00'da bakanlar ve ekonomi bürokratlarını külliyede toplayacak.

16 Ocak 2017 Pazartesi 16:17
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekonomi Zirvesi'ni topluyor
banner267
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekonomi Zirvesi'ni topluyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 16.00'da bakanlar ve ekonomi bürokratlarını külliyede toplayacak. Zirveye Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcıları Mehmet Şimşek, Nurettin Canikli, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin de katılacağı öğrenildi.

Toplantıda kurdaki yükseliş başta olmak üzere son dönemde ekonomide yaşanan gelişmelerin ele alınması bekleniyor.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekonomi Zirvesini topluyor.

MB BAŞKANI DA KATILACAK

Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya'nın da katılacağı zirve öncesinde Erdoğan'ın, İstanbul'dan Ankara'ya dönüşünde, Cumhurbaşkanlığındaki ekonomi ekibiyle bir toplantı yaptığı belirtildi.

Reuters'in haberine göre ise, konu hakkında bilgi sahibi bir yetkili, "Toplantıda kurdaki gelişmeler de ele alınacak" dedi.

DOLAR 3.77 SEVİYESİNDE

Güne 3.76 seviyesinden başlayan dolar fiyatları Merkez Bankası'nın hamlesi sonrası 3.75 seviyesinin altına geriledi. Kur saat 15.51 itibari ile 3.7780 seviyesinden işlem gördü.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV