banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gece hepsini inceledim. Devran değişti!

İstanbul’daki ziyaretlerini tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’ya geçti. Havalimanında kendisini bekleyen binlerce vatandaşa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güneydoğu'ya, Doğu'ya baktım.

17 Nisan 2017 Pazartesi 18:30
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gece hepsini inceledim. Devran değişti!
banner264
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gece hepsini inceledim. Devran değişti!

İstanbul’daki ziyaretlerini tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’ya geçti. Havalimanında kendisini bekleyen binlerce vatandaşa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güneydoğu'ya, Doğu'ya baktım. Gece hepsini inceledim. Devran değişti. Daha iyi olacak buna inanıyorum. Kasım 2019'u unutmayın. Dün akşam bir işaret fişeği atıldı. Mart ve Kasım 2019'a" ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü Tabela

Tarihi referandum oylamasını İstanbul'da takip eden Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün de İstanbul'da bir dizi ziyarette bulundu.

İstanbul'daki ziyaretlerini tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'ya hareket etti. Ankara Esenboğa Havalimanı'na inen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı coşkulu bir kalabalık karşıladı.

Alanda kendisini bekleyen vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz hep söyledik ya bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, beraber olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Rabia'mızı unutmayacağız. Biz tek millet için, tek bayrak için, tek devlet ve tek vatan için EVET dedik. Milletimiz de şüphe duymadığı için EVET dedi" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında şunları kaydetti:

"DEVRAN DEĞİŞTİ"

Batı'da haçlı zihniyeti bize saldırdı, içeride uşakları saldırdı fakat yılmadık usanmadık milletçe dimdik durduk. Çünkü biz sadece Mevlamızın huzurunda, rükuda ve secdede eğilir, başka hiçbir yerde asla. Önümüzde atacağımız çok çok önemli adımlar var. Bu bir ülkenin maddi noktadaki altyapı, üstyapı yatırımlarına yönelik bir de insanımıza yönelik. İnsanımıza yönelik yatırımlarda özellikle eğitim ile ahlak ve maneviyat işin başını çekiyor. Biz hep söyledik ya, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, beraber olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Rabiamızı unutmayacağız.

Güneydoğu'ya, Doğu'ya baktım. Gece hepsini inceledim. Devran değişti. Şimdi istikamet üzere bir gidiş var. Daha iyi olacak bunan inanıyorum. Fakat Kasım 2019'u unutmayın. Dün akşam bir işaret fişeği atıldı Mart 2019'a ve Kasım 2019'a. Tamam. Ona göre zaferler bizi sarhoş etmeyecek. Ama biz biliyoruz ki zafer anıtlarını ancak şehitler diker. İşte Ankaralı ne yaptı? Külliye'de kendini ortaya koydu. Kahramankazan'da kendini ortaya koydu. Bizim aslanlarımız, özel harekatta, ne yazık ki 56 şehit verdik. inşallah daha iyi olacak. Daha fazla vaktinizi almadan Külliye'de bir araya geleceğiz. Sizleri 17.30 gibi Külliye'ye bekliyoruz.

tabela

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV