banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Cumhurbaşkanı Gül isyan etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen "11. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Şurası 2013"e katıldı.

05 Eylül 2013 Perşembe 15:29
Cumhurbaşkanı Gül isyan etti
banner322
Cumhurbaşkanı Gül isyan etti
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen "11. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Şurası 2013"e katıldı. Davetlilerin salonu hınca hınç doldurduğu şuranın açılışına medya mensupları da yoğun ilgi gösterdi.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın da katıldığı şuranın açılışında yerine oturan Cumhurbaşkanı Gül'ün fotoğrafını çekmek için 50'yi aşkın foto muhabiri deklanşöre aynı anda bastı.

Bir anda ışık altında kalan Cumhurbaşkanı Gül, medya mensuplarına gülümseyerek, "Bu kadar flaşa yüz dayanmaz" dedi.

SALON DIŞINDA PROTESTO

Bu arada 11. Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Şurasını protesto eden “Kuzey Ormanları Savunması" isimli grup Harbiye'deki İstanbul Radyosu önünde toplandı.

3. Köprü yapımı sırasında kesilen ağaçların fotoğraflarının bulunduğu dövizleri yere bırakan grup “Mega Proje Mega Rant: Sermayeye İnat Yaşasın Hayat" yazılı pankartı açtı.

Eylemciler adına sözcü Prof. Dr. Zerrin Bayraktar basın açıklaması yaptı.

“Bu ormanların yok edildiği bir İstanbul, artık İstanbul değildir" diyen Bayraktar konuşmasını şöyle sürdürdü: “Rant olmadan kalkınma olmaz" diyen bir çevre bakanının; ‘Kestiğimiz ağaçları başka yere dikeceğiz’ diyen bir orman bakanının; ‘Alevi katliamı bir efsanedir, köprüye 5 milyar para ödeyeceğiz, bize 1 buçuk yılda geri dönecek’ diyen bir ulaştırma bakanının ve ‘Milyonlarca ağaç diktik, yeşile hayranım, hastasıyım’ diyen bir başbakanın yönettiği ülkemizde, Kuzey Ormanları tarihinin en büyük tehdidiyle karşı karşıyadır. Bu yüzden diyoruz ki Gezi daha başlangıçtı, mücadele Kuzey Ormanları'nda devam ediyor. Hepinizi mücadelemizin geleceğini tartışmak için, 7-8 Eylül tarihlerinde Riva'da düzenlediğimiz Kuzey Ormanları savunma kampına davet ediyoruz.”

“Bu daha başlangıç mücadele devam", “Her yer Gezi her yer direniş", “3. Köprü cinayet demektir" sloganları atan grup olaysız dağıldı.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV