banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Davutoğlu: "Bunları baraj altında bırakacaksınız"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Yenikapı'da gerçekleştirilen "Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses" mitinginde konuştu.

20 Eylül 2015 Pazar 21:43
Davutoğlu:
banner265
Davutoğlu: "Bunları baraj altında bırakacaksınız"
Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Yenikapı'da gerçekleştirilen "Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses" mitinginde konuştu.

Yenikapı'da gerçekleştirilecek "Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses" mitingi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmet Yılmaz ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleştiriliyor.

"Milyonlarca Nefes, Teröre Karşı Tek Ses" mitinginden kareler

Erdoğan ve Davutoğlu, en son yine Yenikapı'da İstanbul'un Fethi'nin 562. yıl dönümü kutlamaları kapsamında 30 Mayıs'ta düzenlenen etkinliğe birlikte katılmıştı.Miting sırasında protokolün oturduğu bölümde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında şehit
savcı Mehmet Selim Kiraz'ın Babası Hakkı Kiraz ve annesi Saadet Kiraz da yer aldı. Mitingde protokol konuşmaları öncesinde Kuran okundu ve dua edildi. Davutoğlu, konuşmasını yapmak için kürsüye çıktığı sırada Uğur Işılak'ın Erdoğan ile sohbet ettiği görüldü.

"ONLARIN HAKETTİĞİ CEZAYI VERMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ"

"Bugün, buradaher birimiz 78 milyonu temsil ediyoruz" diye başlayan Davutoğlu, "Bu milleti bölmek isteyenlere karşı, inadına kardeşlik, kıyamete kadar kardeşlik demeye hazır mısınız? Mehmetçiğin son nefesinin hakkı için, kıyamete kadar kardeşlik demeye hazır mısınız? İşte nefes bu. Allah, Mehmetçiğin o son nefesiyle emanet ettiği bu aziz vatana sahip çıkma kudretini bize nasip eylesin. İstanbul'un surlarının önünde şehit düşen Ulubatlı Hasan'ın çocukları, Marmara, Boğaziçi, Yeditepe dahil olsun, Mehmetçiğin son nefesine sahip çıktık, sahip çıkacağız" dedi.

Davutoğlu, "İşte artık o Diyarbakır'ı, Hakkari'yi savunmak için giden şehitlerimizin nefesiyle bu hain terör örgütünün baskısı ve zulmü ile şehit edilen o masum Kürt kardeşlerimin nefesi birleşmiştir, ebediyen birleşmiştir, onlar ayrılamaz. Ben burada huzurlarında bulunduğumuz şehit annelerimizin, babalarımızın, çocukları kaçırılan Diyarbakır annelerinin birleşen nefesini görüyorum. Bu milleti bölmek isteyen, bu milleti parçalayarak eti kemikten ayrılmak isteyen herkes, kahrolsun, kahrolacak inşallah. Çanakkale'ye, Yemen'e yürüyen yiğitlerin torunlarını bölmek isteyenler kahrolacak. Ve söz veriyoruz size; onların hakettiği cezayı vermek için gece gündüz çalışmaya da
devam edeceğiz" diye konuştu.

"KARDEŞLİĞİ İHDAS EDECEK ŞEKİLDE HER TÜRLÜ AYRIMCILIĞI KALDIRDIK"

"Hiç bir ırkçılığa, hiç bir ayrımcılığa izin vermedik, vermeyiz" diyen Davutoğlu, "Önce demokratikleşme dedik. Cumhurbaşkanımız, başbakan olarak Diyarbakır'da 2005'de tarihi bir konuşma yaptı. Bütün ret politikalarını, asimilasyon politikalarını, 12 Eylül zihniyetini yere çalan bir meydan okuma konuşmasıydı o. O konuşmadan bugüne kadar, biz vatandaşlarımıza ne söz verdiysek, hepsini yaptık. Yasakların hepsini kaldırdık, kardeşliği ihdas edecek şekilde her türlü ayrımcılığı kaldırdık" ifadelerini kullandı.

"1 KASIM'A KADAR ÇOK ÇALIŞACAKSINIZ"

Ahmet Davutoğlu, "Buradan sesleniyorum. Hiç kimse bizim rehavete kapılacağımızı yavaşlayacağımızı ya da milletimizi tehdit eden bu terör odaklarına karşı işi yavaştan alacağımızı düşünmesin. Bu mücadeleyi sonuna kadar silahlar bırakılana kadar sürdürmeye kararlıyız. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi o silahları gömecekler sonra gelecekler her türlü demokratik özgürlük şartları içinde her şeyi tartışmaya hazırız. Ama millete silah çekenler karşısında hiç bir zaman başımızı eğmedik, eğmeyeceğiz. O zaman 1 Kasım'da çok çalışacaksınız, bunları baraj altında bırakacaksınız. 1 Kasım'a kadar çok çalışacaksınız ve mecliste yeniden birliğin sembolü olan Ak Parti'yi tek başına iktidara getireceksiniz. O günden bu güne terör örgütüne, DHKP-C'ye DEAŞ'a karşı mücadelemizi yürüttük. Zannettiler ki böyle bir geçiş döneminde hızımız kesilir. Hayır bir kez daha söylüyorum, dağlarımız bu çetelerden temizlenen kadar, şehirlerimizin etrafı haraç alan baskı yapan zalimlerden, teröristlerden temizleninceye kadar bu mücadele gece ve gündüz aralıksız devam edecek" ifadelerini kullandı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV