banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Dursun Boran Bakan Yardımcısı Oluyor

Star TV. E. Protokol ve Haber Müdürü. Ak Parti’den kurulduğu 2002 den beri 5 defa ( 2002, 2007,2011, 2015 ) milletvekili adayı olan Dursun Boran. 01 Kasım 2015 Milletvekili genel seçimlerinin ardından kurulacak 63. hükümetde bakan yardımcılığına hazırlanıyor.

18 Kasım 2015 Çarşamba 20:37
Dursun Boran Bakan Yardımcısı Oluyor
banner264

Dursun Boran Bakan Yardımcısı Oluyor 

Star TV. E. Protokol ve Haber Müdürü. Ak Parti’den kurulduğu 2002 den beri 5 defa ( 2002, 2007,2011, 2015 )  milletvekili adayı olan Dursun Boran. 01 Kasım 2015 Milletvekili genel seçimlerinin ardından kurulacak 63. hükümetde bakan yardımcılığına hazırlanıyor.
 
1 Kasım seçimlerinde İstanbul 3. Bölge Akp den milletvekili adayı olan Boran. Meclise giremeyince 3 bakan yardımcılığı için kulis başlattı.
 
ULAŞTIRMA, İÇİŞLERİ, ADALET BAKAN YARDIMCILIĞI İÇİN KULİS.
 
Başbakanlıkca verilen devamlı basın kartı sahibi, senelerdir yüksek yargı, adliye, polis, muhabirliği yapan Boran. Çevresinde disiplinli, güçlü haber kaynaklarına sahip, sıra dışı cesur gazeteciliği ile tanınıyor.  30 senelik gazeteci Boran. Anadolu Ajansı (A. A ) Tercüman Gazetesi, TRT de uzun müddet muhabirlik yapıp ödüller aldı.
 
Siyasi kulislere göre, Boran’ın bakan yardımcısı olmak istediği öncelikli bakanlıklar. İçişleri, Adalet, Ulaştırma Bakanlığı. Pek çok bakanlıkda eski milletvekili, Akp genel merkezde görev almış, teşkilat başkanları, e. genel başkan yardımları, e. milletvekilleri görev yapıyor.
Untitled-2
 

TRİPTİKLİ OTOLARI TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI.

Aday olmasına rağmen milletvekili gibi çalışan Boran. Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türkün triptikli oto probleminin çözülmesi için TBMM de yazılı soru önergesi yaptırdı.


Yeni kanun çıkarılarak, yurt dışında ki Türklerin yabancı plakalı ( triptikli ) arabalarını Türkiye de 6 ay değil. Önce 2 sene sonra mümkünse sınırsız binmelerini sağlamak içim çalışmalar yaptı. Bu kanun geçen hafta çıktı. Artık yurt dışındaki Türkler Türkiye de otolarına 6 ay yerine 2 sene binecekler.

http://www.gazete5.com/haber/triptikli-oto-meclis-gundeminde-178048

http://vivahiba.com/article/show/basbakan-erdogana-triptikli-oto-mektubu/

 

MAHKUMLARA SEX İZNİ KANUNUNUN ÖNCÜLÜĞÜNÜ YAPTI.

Dursun Boran, binlerce tutuklu ve hükümlüye cezaevlerinde sex izni verilmesini sağlayan kanunun çıkması için soru önergeleri, kanun taslakları hazırlayıp. Başbakanlığa gönderdi. Kanunun çıkmasına öncülük etti. Ve o kanun çıktı.

http://www.aksam.com.tr/guncel/seks-izni-oylari-artirir–134339h/haber-134339

http://www.internethaber.com/ak-parti-seks-izni-oy-secim-dursun-boran–454141h.htm

VİP VE KIRMIZI PASAPORT KULLANMAK YOK ! 


Bakan yardımcısı olması halinde VİP den gidip gelmeyeceğinini hatırlatan Boran. Bir gazeteciden nasıl, farklı, problemleri çözen bakan yardımcısı olacağını göstermek istediğini söylüyor. 
 

HIRSIZLAR TEŞHİR EDİLECEK. POLİSE VUR EMRİ VERİLECEK.

Boran Türkiye de en büyük problemin asayiş olduğunu. Gecede İstanbulda 300 ev, işyeri soyulup. 50 civarında araba çalındığını anlatarak Türkiye deki gasp, hırsızlık olaylarına dikkat çekerek yapacağı kanunlar ve çalışmalarla Amerikada ki gibi Polise vur emri verilmesini sağlayacağını açıkladı. Polis pek çok olayda, suçlulara karşı silah kullanmakta imtina ediyor.
Aynı kanunda gasp, hırsızlık, dolandırıcılık suçlarından birden fazla sabıkası olanların Emniyet Genel Müdürlüğü internet sayfasından resim, adresleriyle teşhir edilmesine imkan verilecek.

DURSUN BORAN KİM ?
MESELELERİN ÇÖZÜMÜ İÇİN HABER DEĞİL, KANUN YAPACAK.


Dursun Boran Türkiye ve Malatya’nın ekonomik, sosyal, kültürel, sağlık, ulaşım, üretim, istihdam meselelerinin çözümü için 30 senedir televizyon ve gazetelerde haberler yaptığını, artık bu problemlerin halli için TBMM de kanunlar yapmak istediğini anlatıyor.

 Untitled-1

22 DEVLETTE İNCELEMELER YAPTI.


Halen bir çok yabancı siyasetci ve belediye başkanı ile temas halinde olan Dursun Boran. Avrupa Birliği üyesi pek çok devletin milletvekili ve belediye başkanları ile irtibat halinde.


Almanya, Avusturya, Amerika, Japonya, Azerbeycan, Gürcistan, Belçika, Romanya, Bulgaristan, İsviçre, Macaristan, Hırvatistan, İtalya, Hollanda, Singapur, KKTC, Fransa, Polonya, Slovenya, İspanya, Norveç, Lüksemburg, gibi devletlerde mesleki ve siyasi temaslarda bulundu.

 

Almanya’daki çeşitli partilerde milletvekili, belediye meclisi üyeliği yapan Türk politikacılarla görüşmeler yapan Boran, Avrupa Parlamentosunda da çalışmalar yaptı. 

Halen New York daki gazeteny.com da köşe yazarlığı yapıyor.

http://yazarlar.gazeteny.com/2014/12/02/abd-deki-gibi-polise-vur-emri-verilsin/

http://yazarlar.gazeteny.com/2014/09/20/turkiyede-duty-free-yonetmenligi-yenilenmeli/

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’LA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN TANIŞIYOR

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Kurucu Genel Başkanı R. Tayyip Erdoğan’la İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığından tanışan Boran, Türkiye’nin ilk özel televizyonu Star Tv’de uzun seneler Protokol müdürlüğü, haber ve magazin programlarının danışmanlığını yaptı. 2000 senesinde Star binasında kapalı alanlar ve haber merkezinde sigara içilmesini yasaklattı.


Star TV den ayrıldıktan sonra, Kanal D televizyonuna geçen Dursun Boran burada özel haberler muhabirliği yaptı. Boran meslek hayatında pek çok yolsuzluk ve usulsüzlüğü ortaya çıkarıp haber yaptı.

NİKAHINDA ŞEKER YERİNE ANAYASA DAĞITTI.


Renkli kişiliği olan Boran 11 Eylül 1997 de Star Protokol Müdürü iken Boğazdaki nikah töreninde nikah şekeri yerine yüzlerce Anayasa Kitabı dağıttı. İstanbul Emniyet Müdürü Hasan Özdemir ( Daha sonra MHP Antep milletvekili oldu ) ve ünlü siyasilerin davalarına bakan Ağır Ceza Hakimi Recep Onaran nikah şahitliği yapmıştı.

Boran’ın bu yaratıcılığı başta Hürriyet, ATV, Star TV olmak üzere, bütün gazete ve TV lerde haber olmuştu.

ONUN İÇİN NE DİYORLAR ? 

 
Hüseyin ÇELİK. E. Milli Eğitim Bakanı. Akp E. Gen Bş Yr. Gazeteciliği renkli, başarılı olan Boran. İyi bir milletvekili olurdu. Kısmet olmadı. Bakan yardımcısı olmasını destekliyorum. Neden olmasın. Çok donanımlı, tecrübeli, dünyayı bilen , takip eden arkadaş. İnşallah olur. 
 
Dr. Selim Temurci. Ak Parti İstanbul il Başkanı: Dursun bey siyasetteydi zaten senelerdir. 6 dönemde Ak Parti den İstanbul ve Malatya milletvekili olmak istedi. Nasip olmadı. Hiç küsmedi, enerji dolu, proje üreten, her alandaki vatandaşın derdi ile dertlenen, çare bulan arkadaş. Milletvekili olmadı. Bakan yardımcısı olmak istiyor. Üzerimize düşeni yaparız. Renkli bir milletvekili adayıydı. Her görevi yapacak heyecanda. Görev adamı. 
 
Vahit Kiler. Bitlis E. Akp Milletvekili : 7 Haziran da milletvekili olamayınca Başbakanlık Müşavirliği talebi vardı. 1 Kasım tekrar seçimi olunca. Bunu askıya alıp tekrar milletvekili adayı oldu. TBMM’ne gidemeyince, bakan yardımcılığına talip olmuş. Hayırlı olur, iyi olur, farklı bakan yardımcısı olur. Destekliyoruz. Dua ediyoruz. Bakacaz gazeteciden nasıl bakan yardımcısı oluyor?
 
Recep Onaran. E. Ağır Ceza Hakimi : Dursun beyi adliye muhabirliğinden tanırım. Çok duyarlı. Yaşanılır Türkiye için her meseleye el atar. Haberler yapar. Haksız iş ve işlemler için çekinmeden şikayetler, suç duyuruları yapar. Adliyelerin ve Yargıtayın problemlerini, ihtiyaçlarını iyi biliyor. Bilmesede sorar, araştırır. İyi bir Adalet Bakan Yardımcısı olur. Gazetecilerin yüz akı olur.  

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 3 yorum mevcut

    • mehmet sel 8 yıl önce yorumlandı

      dursun bey gibi insanlara bu görevler verilmez. anca siyasilerin bir çoğu güzel götüreceklere verilir bu işler demedi demeyin temiz gazetecilere anca yıllarca savaşmak düşer sizin siteniz gibi sitenizle ilgilide bir sürü yalan dolan bilgiler fısıltı siyasetçilerle yapılıyor ama doğru yoldasınız allah yolunuzu açık etsin helal olsun.

    • Sinan Buldak @zakir sezgin 8 yıl önce yorumlandı

      her bakanlığı yapar. adalet çok yakışır. adalet savaşcısı o..

    • zakir sezgin 8 yıl önce yorumlandı

      Dursun beyin iyi bir Adele Bakan Yardımcısı olur çünkü hep adeletten yana olduğu biliyom

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV