banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Ekrem İmamoğlu'nun paylaştığı fotoğraf 2014 tarihli çıktı

İstanbul Büyükşehir belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadaki 'nasıl başladı/nasıl bitti' modasına uydu. İki fotoğraf arasındaki farkı ortaya koymak isterken fena yakalandı.

19 Ekim 2020 Pazartesi 21:34
Ekrem İmamoğlu'nun paylaştığı fotoğraf 2014 tarihli çıktı
banner291
Ekrem İmamoğlu'nun paylaştığı fotoğraf 2014 tarihli çıktı

İstanbul Büyükşehir belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadaki 'nasıl başladı/nasıl bitti' modasına uydu. İki fotoğraf arasındaki farkı ortaya koymak isterken fena yakalandı. Paylaştığı fotoğrafın 2020 yılından değil 2014 yılından olduğu ortaya çıktı..

Tabela

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, paylaştığı fotoğraflarda sahil parklarını mangalcılardan nasıl temizlediklerini göstermek istedi ancak baltayı fena halde taşa vurdu. 'Yeni hali' diye paylaştığı fotoğraf 2014 yılına ait çıktı...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medyada yaptığı paylaşımda sahil parkında çekilmiş iki fotoğrafı karşılaştırdı. Fotoğraflardan birinde 2019 tarihi, diğerinde ise 2020 tarihi vardı. Ancak İmamoğlu'nun sosyal medya paylaşımında fotoğrafların tarihleriyle oynandığı ortaya çıktı. 



İmamoğlu'nun Twitter hesabında yer alan paylaşımındaki 2020 tarihinden olduğu iddia edilen fotoğraf, sosyal medyada aratılınca 2014 yılına ait çıktı. Söz konusu fotoğraf bir çok haberde de kullanılmış.



Milliyet gazetesinin internet sitesinde 26 Nisan 2014 tarihinde yapılan bir haberde Avrupa yakasında oturan İstanbullular için Anadolu yakasına geçme nedenleri anlatılırken söz konusu fotoğrafın yer aldığı görülebiliyor.

Aynı fotoğraf 2014 sonrasında yapılan başka haberlerde de yer almış. 2015 yılında yapılan bir haberde Caddebostan sahilinden olduğu belirtilerek, 2018 yılında ise Mersin'de sahilde içki içenlere kesilen para cezasından bahsedilen bir haberde kullanılmış. 

2019 fotoğrafı da eski
Ekrem İmamoğlu'nun paylaştığı ve 2019 yılından olduğunu belirttiği soldaki fotoğraf ise 2017'den bu yana kullanımda.

Sahil parklarında mangalı yasaklamıştı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mart ayında aldığı bir kararla, sahil ve yeşil alanlarda mangal yakımının önüne geçmek için bir dizi tedbir hayata geçirmişti. 



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV