banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Enerji Bakanlığı'nda flaş istifa

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nda Bakan Yardımcısı olarak görev yapan Murat Mercan görevinden istifa etti. Mercan istifasını Twitter'dan da duyurdu

05 Eylül 2014 Cuma 14:49
Enerji Bakanlığı'nda flaş istifa
banner311
Enerji Bakanlığı'nda flaş istifa

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nda Bakan Yardımcısı olarak görev yapan Murat Mercan görevinden istifa etti. Mercan istifasını Twitter'dan da duyurdu.

Ak Parti'nin kurucu üyeleri, arasında bulunan Mercan, 23. dönem TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanlığını'da yürütmüştü. Mercan, Bakan Yardımcılığı görevine Şubat 2012'de getirilmişti.

Kabine değişince bakan yardımcılıklarının otomatikman düştüğünü ancak ardından atamaların tekrar yapıldığını belirten yetkililer, Mercan'ın yeniden görev almayı kabul etmediğini ve görevden ayrıldığını ifade etti.
TWITTER'DAN DA DUYURDU

Mercan, görevinden ayrıldığına ilişkin açıklamayı, Twitter hesabı üzerinden de yaptı. Murat Mercan, mesajında şunları kaydetti:

"Allah hükmedenlerin en iyi hükmedeni değil mi? Allah'ın hükmü tecelli etti ve Bakan Yardımcılığı görevini bıraktım. Görev yaptığım süre içinde bana güvenen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Taner Yıldız'a çok teşekkür ederim. Hayatımın her döneminde bana her zaman destek olmuş olan, güvenen ve hocalık yapmış olan Sayın Abdullah Gül'e ne kadar teşekkür etsem azdır."

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV