banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Erdoğan AK Parti Kongresi'nde konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Başkan olacağı AK Parti 3. Olağanüstü Kongre Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılıyor.

21 Mayıs 2017 Pazar 14:44
Erdoğan AK Parti Kongresi'nde konuşuyor
banner265
Erdoğan AK Parti Kongresi'nde konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Başkan olacağı AK Parti 3. Olağanüstü Kongre Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılıyor. Erdoğan kongrede yaptığı konuşmada, "Bundan yaklaşık 3 yıl önce yine bu salonda sizlere her bitiş yeni bir başlangıçtır diyerek ayrılmıştık. Bu sadece hukuki bir ayrılıktı" dedi. OHAL'e değinen Erdoğan, "Olağanüstü hali, ülkemizin huzuru için uzatıyoruz. Bu ülke huzura, refaha kavuşana kadar kalkmayacak" ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü Tabela

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Kongrenin partimiz, milletimiz, demokrasimiz için hayırlara vesili olmasını Allah'tan temenni ediyorum. 81 vilayetimizden gelenlere hoş geldiniz diyorum. Yurtdışından teşrif ederek bu mutlu günümüzü bizlerle paylaşan misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. AK Parti teşkilatında kurulduğu günden bu yana görev alanlara bakanlara, milletvekillerine, il ilçe belde başkanlarına, belediye başkanlarına burada ifade edemediğim tüm gönüldaşlarımı ayrı ayrı selamlıyorum. Türkiye'de hanımları siyaseti
asli unsuru haline getirmiş bir partinin kurucusu olarak ilk günden beri siz hanım kardeşlerimle yol yürüyor olmanın memnuniyetiyle her birinize şükranlarımı sunuyorum.

HUZURUMUZ İÇİN GÖREV YAPAN POLİSLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

AK Parti yolu da kaderi de ülkemizle bütünleşmiş bir partidir. Türkiye'nin kalkınması için gayret eden herkese buradan teşekkür borcumuz vardır. Vatan müdafası için sınırlarımız ötesinde ve içinde görev yapan kahraman askerlerimize teşekkür ediyorum. Huzurumuz için görev yapan polislerimize teşekkür ediyorum. Terör örgütleriyle mücadelemizde katkı sağlayan güvenlik korucularımıza teşekkür ediyorum. Nerede görev yaparsa yapsın milletimizin büyümesi kalkınması gelişmesi için emek veren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü 80 milyonun tamamıyla milletimiz hak ediyor.

Bundan yaklaşık 3 yıl önce yine bu salonda sizlere her bitiş yeni bir başlangıçtır diyerek ayrılmıştık. Bu sadece hukuki bir ayrılıktı. Gönüllerimiz hiçbir zaman ayrı düşmedi. Sevinçlerimizi de hüzünlerimizi de tek bir kalp olarak yaşadık. 998 gün sonra yine aynı salonda 'nerede kalmıştık' diyerek yeniden bir aradayız. Bugün bir kez daha besmelemizi çekiyor Fatihamızı okuyor daha büyük hedefler için yeni bir başlangıç yapıyoruz.

AYRIMCILIK YAPMADIK

Kentinden köyüne ülkemizin tamamına hizmet ettik. Ayrımcılık yapmadık. Hangi il olursa olsun ulaştık. Burası bu partiye oy verdi, burası bu partiye oy verdi demedik. Bundan sonra da hizmet götürmeye devem edeceğiz. Eğer 16 yıl sonra dahi hala AK Parti nedir diye soranlar varsa AK Parti işte budur.

AK PARTİ DEĞİŞİMİN, DEMOKRASİNİN
TEMİNATIDIR

Büyük kongrelerimiz kapsamlı bir muhasebe yapmanın da vesilesidir. Kuruluşumuzdan bugüne 188 ay geçti. 2001'in ağustos ayında partiyi kurarken partimizi milletimize hizmetkar olacak anlayışla dizayn ettik. AK Parti milletin partisidir. AK Parti milletimizin beklentilerinin tezahürü olarak ortaya çıkmıştır. 3 Kasım'dan beri her seçime milletimizin umudunu tazelemeye girdik. Geçtiğimiz 15 yılda Türkiye'nin öncelikleri değişmiştir. Değişmeyen yegane şey tüm bunları karşılayabilen tek partinin AK Parti olduğu gerçeğidir. AK Parti değişimin, demokrasinin teminatıdır. AK Parti reformun adresidir. AK Parti olarak sürekli hedeflerimizin çıtasını yükselterek milletimizin gönlünün baş köşesindeki yerini korumayı başardık.

KİM DÖNERSE DÖNSÜN, BİZ DÖNMEYİZ BU YOLDAN

Gece gündüz gittiğimiz bu yolun uzun ince bir yol olduğunu bildik ve bununla devam ettik. Milletimize hizmet yolunda hep birlikte çalışmayı sürdüreceğiz. Bu kutlu bir yoldur, hayırlı bir yoldur. Bu torunlarımızın geleceğini de şekillendirecek bir yoldur. Kim dönerse dönsün, biz dönmeyiz bu yoldan. Ne yaparlarsa yapsınlar biz bu yoldan dönmeyeceğiz. Yolumuza Allah'a can borcumuzdan milletimize hizmet borcumuzundan başka kimseye eyvallahımız yoktur, olmayacaktır.

Bugüne kadar Allah'tan her şeyin hayırlısını istedik. Milletime sesleniyorum. Bu kardeşiniz Tayyip Erdoğan'ın ülke hayrına olmayan en küçük bir tavrını duyarsanız her şeyi bir kenara bırakın ve gereğini yapın. Böyle bir yanlışa düşen Tayyip Erdoğan'ın tüm hakları helaldir.

FETÖ'YLE MÜCADELEDE BULUNDUĞUMUZ SÜRECE BİR ANDA GELMEDİK

Bizim kimseye karşı kişisel bir husumetimiz asla yoktur. Bu ülkenin hakkının yenilmesine geleceğinin tehlikeye atılmasına da asla rıza gösteremeyiz. Kimseye karşı peşin husumetimiz olmadığı gibi kimseye diyet borcumuz da bulunmuyor. FETÖ'yle mücadelede bulunduğumuz sürece bir anda gelmedik. Tabanı ibadet, ortası ticaret, tepesi ihanet olan bu yapının gerçek yüzünü görün orayı terk edin dedik. Bu açık ihanete rağmen özel haberleşme programlarını kullanarak bankasına para yatırarak örgütü destekleyenler için yapacak bir şeyimiz kalmadı. Örgütün mensuplarını tanıyanlar çok iyi bilir ki 15 Temmuz'a rağmen samimi bir pişmanlıkları yoktur. Kamudan yapılan ihraçlar, gözaltılar, tutuklamalar bir mecburiyettir. Türkiye'nin bu örgütün bir başka ihanet teşebbüsüne daha tahammülü yoktur.

HERKESİ FETÖ İLE MÜCADELEYE DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUM

Herkesi FETÖ ile mücadeleye destek vermeye davet ediyorum. İtirafçılık oyunları ile bu mücadelenin sulandırılmasına izin vermeyeceğiz. Önümüzdeki dönemde çok daha hassas, çok daha dikkatli, çok daha kararlı bir mücadele yürütülmesini temin edeceğiz. 160 ülkede eğitim, yardımlar istismar edilerek oralarda da o ülkelerin kurumlarına sızıyorlar.

Uzattığımız eli ısıranlara hiddetimiz sert olmuştur. Bölücü terör örgütünün gerçek yüzü ortaya çıkmıştır. Ülkemin sınırları içinde Tendürek'te, Gabar'da, Cudi'de 65'i aşkın mağaralara girildi. Bu mağaralardan neredeyse 600'ü aşkın terörist etkisiz hale getirildi. Buralara kadar bunlar nasıl girdiler. Şimdi bundan sonraki süreç tamamıyla bunları yok etme sürecidir. Çekinmeden, yılmadan askerimizle polisimizle şimdi bu hayata geçiyor. Güney sınırları boyunca terör oluşumu organize etmeye çalışanlar bu milletin neler yapabileceğini görmek istiyorlarsa dönüp tarihe baksınlar.

Namert kaçar, mert dövüşür. Biz hiçbir zaman kaçanlardan olmadık. FETÖ'den PKK'ya DEAŞ'a kadar hiçbiriyle meselem şahsi değildir. Mesele ülkemizin istikbali, bekası meselesidir. Her ne yapıyorsak milletimiz için yapıyoruz.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV