banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Erdoğan: Bir avuç cinayet şebekesi Müslümanları katlediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi toplantısının açılışında konuştu.

25 Kasım 2015 Çarşamba 12:21
Erdoğan: Bir avuç cinayet şebekesi Müslümanları katlediyor
banner299
Erdoğan: Bir avuç cinayet şebekesi Müslümanları katlediyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi toplantısının açılışında konuştu.

İSEDAK toplantısının açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ortadoğu'da yaşanan terör olaylarına değindi ve IŞİD için "Bir avuç cinayet şebekesi" ifadesini kullandı.

RUS TEMSİLCİ DE KATILDI

İstanbul’da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi’nin (İSEDAK) 31. Bakanlar Toplantısı’na Rusya adına diplomat Konstantin Shuvalov katıldı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle:

"Maalesef, televizyon
ekranlarına yansıyan açlık, kıtlık ve sefalet görüntülerini önemli bir kısmı teşkilat üyesi ülkelerde vuku buluyor. Mesela, İslam İşbirliği Teşkilatı üyesi ülkelerde her bin çocuktan 54'ü daha 5 yaşına varmadan hayata gözlerini yumuyor.

Bugün giderek İslam coğrafyası bir ilim, irfan ve medeniyet coğrafyasından bir zulüm ve mazlumiyet coğrafyasına dönüşüyorsa bunun en büyük sebebi kardeşlik ahlakı ve hukukunun ihlalidir, yok sayılmasıdır. Çocukların açlıktan, susuzluktan, yokluktan en basit ihtiyaçları karşılanamadığı için öldüğü bir dünyada hiç kimsenin huzur bulamayacağı, hiç kimsenin kendini güvende hissedemeyeceği açıktır.

'BİR AVUÇ CİNAYET ŞEBEKESİ MÜSLÜMANLARI KATLEDİYOR'

Barış dini İslamı kendi emelleri için araç olarak kullanan bir avuç cinayet şebekesi Müslümanları katlediyor. Bu terör örgütlerinin öncelikli hedefleri kendileriyle aynı görüşü paylaşmayan Müslümanlardır. Bu örgütler en büyük zararı, İslam ülkelerine medeniyetimize ilim ve irfan yurdumuza vermiştir. Bu örgütlere karşı hepimizin kararlı bir duruş sergilemesi şarttır.

İslam değerlerini yok etmeye çalışan bu kanser hücrelerini yok etmek öncelikli olarak Müslüman ülkelerin görevidir. Terör karşısında ilkeli tavır sergilenmeli."

Teröristin kimliğine bakılarak bir dinin töhmet altında bırakılması kabul edilemez. İslamla terörü kimse bir arada ifade edemez. Terörü İslam'a sıfat olarak kullanamaz.

''ESAD'I DESTEKLEMEK BU CANAVARA DESTEK VERMEKTİR''

Suriye'de sergilenen mezhepçi ve dışlayıcı politikalarla uygulanan yanlış hadiseler birçok örgütün ortaya çıkmasına neden olmuştur. Esed rejiminin yanlış politikalarını desteklemek bu canavara destek vermektir.

''5 DAKİKA İÇİNDE 10 KEZ İHLAL EDİLDİ''

Dün hava sahamızı ihlal
eden milliyeti belirsiz iki uçak Yayladağı'dan 5 dakika içinde 10 kez ihlal edilmiştir. İkaz üzerine uçaklardan biri Suriye'ye dönmüş diğeri ise ihlale devam etmiştir.

Bunun üzerine F-16'larımız ateş açarak uçağı düşürmüştür. Daha sonradan Rus yapımı uçağın Rusya Federasyonu'na ait olduğu yapılan açıklamalarla anlaşılmıştır.

Uçağın bazı parçaları sınırlarımız içerisine düşmüş ve bu nedenle iki vatandaşımız yaralanmıştır.

''O BÖLGEDE DAİŞ YOK, KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN''

NATO bünyesinde gerekli bilgilendirmeleri hemen yaptık. Orada DAİŞ'e karşı bulunduklarını iddia ediliyor. Bu bölgede bir kere DAİŞ terör örgütü yok, kimse kimseyi aldatmasın.

Uzun süre böyle bir hadisenin yaşanmaması için çaba harcadık. Gerekli uyarıları yaptık. Bugüne kadar böyle bir olayın vuku bulmamasının nedeni Türkiye'nin sabretmesidir. Türkiye her zaman diplomasinin yanında yer alacaktır.

Kimse kimseyi aldatmasın, devlet terörü estiren bir kişinin yanında olmak zulümdür. Biz sınırın her iki yanında da insani faaliyetlerimizi sürdüreceğiz."

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV