banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Erdoğan CHP ve HDP seçmenine seslendi

Adıyaman’daki toplu açılış töreninde halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sadece AK Parti’ye gönül veren kardeşlerimin değil..

19 Şubat 2017 Pazar 17:34
Erdoğan CHP ve HDP seçmenine seslendi
banner229
Erdoğan CHP ve HDP seçmenine seslendi
Adıyaman’daki toplu açılış töreninde halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sadece AK Parti’ye gönül veren kardeşlerimin değil, sadece MHP’li kardeşlerimin değil, CHP ve HDP’ye gönül veren vatandaşlarımın da cumhurbaşkanlığı sistemine evet demesini bekliyorum" dedi.

Beylikdüzü Tabela

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının satır başları şöyle:

Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiçbir vatandaşının kanını yerde koymadı, koymayacak. Biz ne diyorduk, ne aldanan olacağı, ne aldatan olacağız. Bugün de farklı alanlarda Adıyaman’a kazandırdığımız 706 milyon lira yatırım bedeli olan hizmet ve yatırımların açılışını yapıyoruz.

Adıyaman yapar mı? Adıyaman’a inanıyorum, Adıyaman’a güveniyorum.

İnşallah artık Adıyaman teşvik bölgesinde sınıf atlıyor. İnşallah böylece Adıyaman’a yapılacak olan yatırımlar çok daha farklı olacak, daha da artacak.

Türkiye 16 Nisan’da sandık başına gidiyor. Bu halk oylamasında anayasa değişikliğini ve onunla birlikte yeni yönetim sistemi konusunda tercih belirleyeceğiz. Hazır mıyız? Türkiye tarihindeki en önemli reformlarından birini gerçekleştiriyor. Milletimizin desteğiyle inşallah cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiyoruz. Şu meydandaki coşku Adıyaman’ın tercihinin tabii ki evet olduğunu gösteriyor. Öyle mi? Kararımız evet diyorsunuz.

Bu defa Adıyaman’dan sadece evet demesini değil aynı zamanda tarihe geçecek rekor düzeyde bir oranla tercihini göstermesini bekliyoruz.

Sadece AK Parti’ye gönül veren kardeşlerimin değil, sadece MHP’li kardeşlerimin değil, CHP ve HDP’ye gönül veren vatandaşlarımın da cumhurbaşkanlığı sistemine evet demesini bekliyorum.




Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV