banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
23 Nisan 2024 Salı

SOLOTÜRK'ün Çanakkale gösterisi

Erdoğan: O camiadan dostlarınızı ifşa etmeniz lazım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin, ''Bu millet ürkek, korkak, kaçak bir millet değil, kaçaklar belli. Onlar şu anda kaçtılar, biz de kovalıyoruz'' dedi.

10 Ağustos 2016 Çarşamba 22:30
Erdoğan: O camiadan dostlarınızı ifşa etmeniz lazım
banner265
Erdoğan: O camiadan dostlarınızı ifşa etmeniz lazım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin, ''Bu millet ürkek, korkak, kaçak bir millet değil, kaçaklar belli. Onlar şu anda kaçtılar, biz de kovalıyoruz'' dedi.

Audi Servisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

15 Temmuz gecesi ülkemizde şanlı tarihimiz adeta yeniden canlanmıştı. Türkiye’yi FETÖ eliyle esir etmek, Suriye, Afganistan’da yaşanan acı görüntüleri yaşatmak isteyenlere milletimiz bir ders vermiştir.

Ne diyor FETÖ 'nün sözde kalemşörleri, 'bu milleti silahların karşısına dikilemezler, hemen kaçarlar, sokağa da çıkamazlar' diyor. Ama benim milletim tankların önüne geçti, şehit oldu. Bunu sadece erkekler yapmadı, hanım kardeşlerim de
yaptı.

Marketlerden, dükkanlardan ne var ne yok alınır, stoklanırdı. Ama şimdi böyle olmadı. Milletimiz sabahlara kadar meydanlarda. Farklı bir istiklal mücadelesi verdiler. 16 Temmuz'da TİM’in Panama ve Guatemala’ya giden heyetlerini iptal etmeyerek vazifesini sürdürmesini ben çok önemli görüyorum.

'ONLAR KAÇTILAR, BİZ DE KOVALIYORUZ'

Bu millet büyük bir millet, güçlü bir millet. Bu millet ürkek, korkak, kaçak bir millet değil, kaçaklar belli. Onlar şu anda kaçtılar, biz de kovalıyoruz. Bunu da bir intikam hırsıyla yapmadığımızı da söyleyeyim, bunu da hukuk içinde, adalet çerçevesinde yapıyoruz, yapacağız.

'BUNLAR VİRÜS'

İki konuda yardım talep ediyorum. Yurtdışında darbenin gerçek yüzünü anlatmalısınız. O camiadan dostlarınız olabilir. Ben diyorum ki bunları da ifşa etmeniz lazım, bunları savcılıklarımıza bildirmeniz lazım, bu vatanseverlik borcudur.

Şikayetçi sıfatıyla bunları bildirmeniz lazım. Emniyet bilemeyebilir, ya da gecikebilir. Bakın kaçabiliyor. Çünkü bunlar virüs.

'HUKUKTAN TAVİZ VERMEDEN EZMEKTE KARARLIYIZ'

Zalime merhamet, mazluma eziyettir. FETÖ mensuplarının başını tıpkı DAİŞ, PKK mensupları gibi hukuktan taviz vermeden ezmekte kararlıyız. Kendi içinizde destek vermenizi bekliyorum. FETÖ’yü iş dünyasında da temizlememiz şarttır.

Hangi kurumda olursa olsun.. Bu örgüte giden her kuruş millete sıkılan kurşundur. Ülkem ve milletim adına bu örgütü tüm unsurlarıyla içinizden temizleyeceğiniz konusunda sizlere güveniyorum.

Bizim gündemimiz sadece terörden ibaret değil, ekonominin güçlendirilmesi konusunda çalışma içindeyiz.

BANKALARA UYARI

Bankalar basit bir problemde krediyi geri çağırırsa ben bunu ihanet olarak görürüm. Zaten milletin parasıyla çalışıyorsunuz. Eğer kalkıp da bu ülkede yatırımcınızın önünü açmaz, daha
da daraltırsanız kusura bakmasınlar ben bunu ihanet diye değerlendiririm. İnşallah kısa zamanda tüm finans sektörünü kendileriyle değerlendireceğim.

RUSYA İLE İLİŞKİLER

Rusya ile 100 milyar dolar ticaret hedefini yakalayacağız. Geçmişte biz karşımızdaki hasımlarla uğraşırken bir de kendi parçamız sandığımız ama ayağımıza çelme takanlar varmış.

YENİKAPI MİTİNGİ

Yenikapı mitinginde millet olarak ortaya koyduğumuz tablo en büyük güven kaynağımızdır. 15 Temmuz'da silahlı girişimi akamete uğrayanlar, orada bu girişimle bu ülkeyi adeta ayaklarından vurmak isteyenler işte o gece 12 saatte çok ciddi manada milletimizin asil duruşuyla çöktüler. O bir bitişti. Ama 7 Ağustos'ta Yenikapı’da 5 milyon insanın orada buluşması cumhuriyet tarihimizde bir ilktir. Bu duruş, bu dayanışma sadece ülkeme değil tüm dünyaya bir mesajdır. Burada demokrasimizin yeni kapısı açılmıştır.

Geçmişimize baktığımızda bu kadar hain, bu kadar alçak zulüm görmedi. Bu kardeşlerimizin kanlarını biz yerde bırakamayız. İşte Yenikapı bundan dolayı böyle oldu. Bütün vatandaşlarımız onun için böyle geldiler. 15 Temmuz'da ezber bozuldu, bir büyük Türkiye tablosu ortaya çıktı.

'BU MİLLET İMANLI ÇILGIN TÜRKLER'

Bu millet başka bir millet. Bu millet tanımlanamaz. Hani çılgın Türkler diyor ya. Bu millet imanlı çılgın Türkler. Ne yaptığını niçin yaptığını çok iyi biliyor.




Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV