banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Erdoğan: Seviyemde değilsin, önce haddini bil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı'nın Musul konusundaki açıklamaları için, ''Seviyemde değilsin, önce haddini bil, senin Irak'tan bağırman çağırman hiç önemli değil'' dedi.

11 Ekim 2016 Salı 18:15
Erdoğan: Seviyemde değilsin, önce haddini bil
banner263
Erdoğan: Seviyemde değilsin, önce haddini bil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı'nın Musul konusundaki açıklamaları için, ''Seviyemde değilsin, önce haddini bil, senin Irak'tan bağırman çağırman hiç önemli değil'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda, "Avrasya'da İslam; Din İstismarına Karşı Birlik, Dayanışma ve Gelecek Perspektifi" temalı 9. Avrasya İslam Şurası açılışında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları şöyle:

Irak'ta, Suriye'de, Yemen'de hatta bir dönem Türkiye'de aynı oyun oynandı. Benim yanlış anlamalar vs olabilir, yine de söyleyeceğim. Ama benim Sunnilik diye Şiilik diye bir dinim yoktur. Benim dinim sünnilik değildir, benim dinim İslam'dır. Tabi
olduğum yorumu dinimin üstüne çıkarmam. Sorunun asıl kaynağını kendimizde aramalı sonra başkalarını sorgulamalıyız.

İslam dünyası kendi içlerinde birlik olsalar sorunların çözümünü istişarede hoşgörüde arasalar bu terör örgütleri asla varlık gösteremezler.

DEAŞ'ın eylemleri Batı ülkelerindeki İslam karşıtlığının yükselmesine neden oluyor. Dünyanın her yerinde farklı inanca sahip terör eylemlerine sebep olabiliyor. Sadece faili Müslümansa bu tüm İslam dünyasına mal ediliyor. Hiç Hristiyan terörü, ateist terörü diye bir şey duydunuz mu?

Bugün Irak'ta DAEŞ'e karşı yürütülen operasyonlara tam 63 ülke müdahil olmuş durumda. Suriye'de de benzer durum var. Bizim meselelere müdahil olmamızı istemeyenler diğer ülkelere ses çıkarmıyor.

IRAK BAŞBAKANI İÇİN ÇOK SERT AÇIKLAMA

Seviyemde değilsin, senin Irak'tan bağırman çağırman hiç önemli değil, biz bildiğimizi okuyacağız. Önce haddini bil. Türkiye Cumhuriyeti'nin ordusu sizden talimat alacak kadar kalitesini kaybetmiş değildir.

Benim ülkemde ABD'li bir terörist bir yeri bombalarsa biz de çıkaracağımız bir yasayla ABD'yi mahkum edebilir miyiz? Kim suç işlerse bedelini o öder. Onu devlete ödetemezsiniz.

Biz Irak'a ırak kalmayız. Oradaki kardeşlerimizin çağrısına sağır kalamayız. Buradaki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Türkiye'nin kimsenin bir karış toprağında, egemenliğinde gözü yoktur.

Azıcık vicdanı olan Türkiye'ye destek olur, Türkiye'nin önünü açar.

Teröre bulaşan her örgütün aynı zamanda itikadi bir sapma içinde olduğu bir gerçektir.

AK PARTİLİ YÖNETİCİLERE SUİKAST

Bizim sivillerle alakamı yok diyorlar. Bunun bedelini ağır ödeyecekler. Bundan sonraki süreç de daha farklı olacak.
Daha farklı bir strateji ile mücadele edeceğiz.
Türkiye'nin Irak'taki nefesi: Başika

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV