banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Erdoğan, tahtaya o sözleri yazıp altına imzasını attı!

Siirt'te TÜRGEV Emine Erdoğan Kız Öğrenci Yurdu'nun açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tahtaya, "Oku, düşün, uygula, neticelendir" yazdı.

05 Mayıs 2015 Salı 09:11
Erdoğan, tahtaya o sözleri yazıp altına imzasını attı!
banner311
Erdoğan, tahtaya o sözleri yazıp altına imzasını attı!
Siirt'te TÜRGEV Emine Erdoğan Kız Öğrenci Yurdu'nun açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tahtaya, "Oku, düşün, uygula, neticelendir" yazdı.

Bahçelievler Mahallesi'nde düzenlenen etkinlikte konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu okullardan mezun olan öğrencilerin geleceğe çok daha farklı bakacağını belirtti.

Erdoğan, "Sevgili öğrenciler, sevgili kızlarımız öncelikle Siirt'te böyle bir kız imam hatip okulunun yapılmış olması, onun yanında gerçekten eşimin ismiyle müsemma Emine Erdoğan Kız Öğrenci Yurdu'nun yapılmış olması, bir diğer taraftan da güzel bir sosyal tesis olarak spor salonuyla bin kişilik bir konferans salonuyla adeta bir külliye meydana geldi. Ve bu külliye siz değerli kız öğrencilerimize hayırlı olsun. Projenin gerçekleşmesinde hayırsever Nihat beye huzurlarınızda özellikle teşekkür ediyorum. Gerçekten çok kısa zamanda bu projeyi hayata geçirmesi sebebiyle her takdirin üstünde bir adım oldu. Buna inanıyorum ki Güneydoğu'da, Doğu'da adeta işaret fişekleri olacak ve tabi bunların devamı ve özellikle öğrencilerimizin mükemmel yurtlarda ve okullarda sosyal tesisleriyle birlikte burada okuyor olmaları, okumuş olmaları inanıyorum ki onların geleceğe yönelik ufkunu artıracak ve onları ayrıca özgüven sahibi kılacaktır. Yani buradan mezun olan öğrencilerimiz geleceğe çok daha farklı bakacaktır. Çok daha güçlü ve onurlu yürüyecektir. Ve inşallah Siirt'te gerek kız imam hatip gerek erkek imam hatip buralar, Türkiye'deki inşallah üniversite imtihanlarında derece yapacaklardır. Burada neden birinciler çıkmasın, değil mi; niye ikinci, onuncu veya ilk onun içinde, ilk yüzün içinde neden çıkmasın. İnşallah çıkacak sizlere inanıyor ve güveniyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hayırlı olsun" dedi.

Törende bir konuşma yapan Emine Erdoğan, "Çok değerli öğrencilerim bu okulu size emanet ediyoruz. İnşallah sizler buranın hakkını vereceksiniz, bizi mahcup etmeyeceksiniz. Çok çok üstün çocuklar olarak Türkiye'ye hayırlı gençler olarak hizmet edeceksiniz. Bu mimaride bu binaları yapan firmaya, beyefendiye çok çok teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun yeni hizmetler bekliyoruz. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Allah'a
emanet olun" diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ise, "Allah tekrarını nasip etsin. Emsal-i kesiresiyle denir. Bunu bir başlangıç olarak kabul ediyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kız yurdu olduğu için kız pansiyonu olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan, kızı Esra Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay'ın katılımıyla kurdele kesildi. Erdoğan, daha sonra okulu gezdi.



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV