banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Erdoğan'dan Ağrı'daki saldırıya ilişkin açıklaması

Erdoğan, Sakarya'da yaptığı konuşmasında Ağrı'nın Diyadin İlçesi'ndeki terör saldırısına da değinen Erdoğan, ''Çatışmalar devam ediyor. 25 terörist askerlerime karşı çatışmanın içinde" dedi.

11 Nisan 2015 Cumartesi 16:42
Erdoğan'dan Ağrı'daki saldırıya ilişkin açıklaması
banner291
Erdoğan'dan Ağrı'daki saldırıya ilişkin açıklaması
Erdoğan, Sakarya'da yaptığı konuşmasında Ağrı'nın Diyadin İlçesi'ndeki terör saldırısına da değinen Erdoğan, ''Çatışmalar devam ediyor. 25 terörist askerlerime karşı çatışmanın içinde" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

Bugün Ağrı’da askerlerimizi hedef alan saldırıda, çözüm sürecini baltalamayı amaçlayan terör örgütü, aziz milletin güvenliğini sağlam için görev yapan güvenlik güçlerine saldırdı. Bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Çatışmalar devam ediyor. 25 terörist güvenlik güçlerimize karşı çatışmanın içinde.

MÜJDE VERDİ
Bir müjdeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. 8 Nisan’da Bakanlar Kurulu’nda alınan kararla Karasu Otomotiv İhtisas Endüstrisi’nin kuruluşuna karar verdi. Ben de onayladım, resmi gazetede yayınlandı. Hayırlı olmasını diliyorum.

Tabela


Diyadin’de güvenlik güçlerine PKK ateş açtı

Sakarya etnik farklılıklar üzerinden siyaset yapmak isteyenlere bunun yanlış olduğunun mesajını veriyor. Çoklukta birlik işte sizde bu var. Sizi alkışlıyor, tebrik ediyorum. Sakarya mezhep farklılıkları üzerinden siyaset yapmak isteyenlerde yanlış yolda olduklarının mesajını veriyor. Sakarya çalışmanın üretmenin emeğin değerini ortaya koyuyor, tüm Türkiye’ye mesajını veriyor. Sakarya’nın yeni Türkiye’nin inşasında ülkeye ve tüm coğrafyaya gerekli mesajı vereceğini biliyorum.

Elde ettiğinim her başarıda Sakarya daime bizim yanımızdaydı. Sakarya her seçimde bize Türkiye ortalamasının üzerinde destek verdi. Gençlik burada, millet burada kardeşlik burada. Bizi bölmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Batıda neyse doğuda o, kuzeyde neyse güneyde o olacağız.

78 milyonuyla bir olacağız, beraber olacağız, kardeş olacağız ve Türkiye olacağız. Darbe ve vesayet heveslilerinin üzerine giderken, reformları hayata geçirirken, Gezicilerden paralelcilere kadar çeşit şer odağı ile mücadele ederken Sakarya hep yanımızdaydı. Bugün birileri başkanlık sistemine karşılarsa, parlamentoya giremeyeceklerini biliyorlar.

Yeni Türkiye yolunda önümüze pek çok engeller çıkaracaklar. Hatırlayın Gezi olaylarını 17-25 olayları, Çağlayan Adliyesi’nde savcımızın şehit edilmesinin ardındaki nedenlerden biri de budur. Allah Rahmet eylesin gelin ruhuna Fatih’a okuyalım.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV