banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Erdoğan'dan Süleyman Şah mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süleyman Şah Saygı Karakolu Personeline hitaben Kurban Bayramı mesajı yayınladı.

03 Ekim 2014 Cuma 20:58
Erdoğan'dan Süleyman Şah mesajı
banner267
Erdoğan'dan Süleyman Şah mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süleyman Şah Saygı Karakolu Personeline hitaben Kurban Bayramı mesajı yayınladı.

Erdoğan, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tereddüt etmeden ve bir an bile gecikmeden yanıbaşınızda olacaktır" dedi.

Erdoğan'ın mesajı şu şekilde:

"Süleyman Şah Saygı Karakolu’nun kahraman personeli, Sizin ve ailelerinizin Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum.
Türkiye’nin dışardaki tek vatan toprağını ve dalgalanan bayrağını korumak için ailenizden uzak ve çok büyük bir fedakarlık içinde yürüttüğünüz mübarek vazifenizden dolayı hepinizi yürekten tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti,
vatanının her karış toprağını savunmak için bir an bile tereddüt etmeden tüm imkanlarını seferber etmekten asla kaçınmayacaktır. Sizlerin de, dünyanın en büyük ve en tecrübeli ordularından birinin, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şerefli mensupları olarak, aziz Türk milletinin destek ve hayır dualarının arkanızda olduğu şuuru ile, cesaretle vatan toprağımızı koruyacağınızı biliyor, milletçe bu emniyet içinde istikbale bakıyoruz"

"BİR AN BİLE GECİKMEDEN YANIBAŞINIZDA OLACAKTIR"
"Süleyman Şah Saygı Karakolu’nda yalnız olmadığınızı, milletin bizzat kendisinin ve hayır dualarının her an sizlerle birlikte olduğunu bir kez daha teyit etmek isterim. Yine bilmenizi isterim ki, gerektiğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tereddüt etmeden ve bir an bile gecikmeden yanıbaşınızda olacaktır. Osmanlı Cihan Devleti’nin Kurucusu Osman Bey’in Dedesi Merhum Süleyman Şah’ın manevi huzurunda, Karakol’umuzda vazife yapan tüm personelimizin ve ailelerinin Bayramını tekrar kutluyor; ifa ettiğiniz kutsal vazifeden dolayı şahsım, ülkemiz ve milletimiz adına hepinize şükranlarımı sunuyorum"

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV