SES KAYITLARI GÜNDEMDE
FON SORUŞTURMASINDA YENİ İSİM
MURAT BOZ VE DEMET ÖZDEMİR...
AFET KADER DEĞİL! ADNAN EREN'DEN
Milli Yol Partisi İstanbul İl Başkanı Hamit Cilalı, İstanbul merkezli operasyonların sürmesini istedi. Yolsuzluk ve haksızlık iddialarının uzun süredir toplumda konuşulduğunu savunan Cilalı, mağdurların haklarının korunması için yürütülecek çalışmalara destek vereceklerini söyledi.
Led Neon
Hamit Cilalı, son günlerde İstanbul merkezli yürütülen operasyonlara ilişkin açıklama yaptı. Operasyonların geciktiğini savunan Cilalı, “Bu operasyonlar devam etmeli” dedi.
Bazı isimlerin istifa ettiğini, bazıları hakkında ise tutuklama kararları verildiğini belirten Cilalı, ortaya atılan iddiaların tüm yönleriyle araştırılmasını istedi. Cilalı, İstanbul’da yıllardır haksızlık ve yolsuzluk iddialarıyla mücadele ettiklerini öne sürdü.

Cilalı, söz konusu iddiaların yalnızca siyaset çevrelerinde değil; kahvede, pazarda ve iş yerlerinde de konuşulduğunu ifade etti. “Sağır sultan bile duydu” sözünü kullanan Cilalı, vatandaşlarla kurdukları yakın temas nedeniyle dile getirilen şikâyetleri bildiklerini söyledi.
Fon mağdurlarının ve haksızlığa uğradığını söyleyen vatandaşların haklarının korunması gerektiğini vurgulayan Cilalı, siyasi görüş ayrımı gözetmeden yolsuzluk ve haksızlık iddialarının üzerine gidilmesine destek vereceklerini belirtti.
Cilalı, yetkili kurumların inceleme ve soruşturmaları sürdürmesi çağrısında bulundu. Açıklamasında belirli bir kişi veya soruşturma dosyası adı vermedi.
Büyük Haber — Haberin Tek Adresi
www.buyukhaber.com




.jpg)




REMZİ ÇAYIR AĞZINI BANTLADI, SESSİZLİĞİYLE...
ERDOĞAN FON PİYASASINDAKİ SORUNA İLİŞKİN...
HAMİT CİLALI’DAN 3 EKİM MESAJI
Tülay Demir Fon krizinin rüzgârı hepimizi...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Milletin malına el...
Ünal Tek’ten Karabağ anmasında Türk dünyasına...
Erdoğan bazı kelleleri uçurabilir
Hamit Cilalı Vurgun düzeni bitecek
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!