banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Benim için de sürpriz oldu

İçişleri Bakanlığı'nda Efkan Ala'nın yerine göreve gelen Süleyman Soylu ilk açıklamasını yaptı.

31 Ağustos 2016 Çarşamba 22:59
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Benim için de sürpriz oldu
banner265
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Benim için de sürpriz oldu
İçişleri Bakanlığı'nda Efkan Ala'nın yerine göreve gelen Süleyman Soylu ilk açıklamasını yaptı.

İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Süleyman Soylu'dan ilk açıklama geldi.

Habertürk'te yer alan habere göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini bırakarak, Efkan Ala'nın yerine İçişleri Bakanı olarak atanan Soylu, "Benim için de sürpriz oldu" ifadelerini kullandı.

HANDE FIRAT: HERKESE SÜRPRİZ OLDU

Doğan TV Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Başbakan'nın açıklaması sonrasında CNNTürk'te

yaptığı ilk açıklmada Efkan Ala'nın görevinden ayrılması
ve yerine Süleyman Soylu'nun gelmesini sürpriz olarak nitelendirdi. Fırat, 'Bu gelişme Ankara'da kimse tarafından beklenmiyordu. Hatta kabine üyeleri için bile sürpriz olmuştur' dedi.

Hande Fırat ilk değerlendirmesinde şunları söyledi; "Sürpriz diyebiliriz bu gelişmeye. Bir süredir Ankara'da kabine revizyonu konuşuluyordu ancak bugün için bir tasarruf beknlenmiyordu. Ama belli bir süre sonra, ekim gibi kabine revizyonu bekleniyordu. Bugün aniden bir görüşme oldu ve değişiklik oldu.

Efkan Ala'nın İçişleri Bakanlığı döneminde bir darbe kalkışması atlatıldı. Bu girişimde polisin başarısı bir kenara koyulmalı. Polislerin içinde de temizliğe yönelik Ala'nın bir çalışması vardı.

Cumhurbaşkanı'nın Efkan Ala ile bir görüşmesi olmamış. Kaynaklarımdan öğrendiğim kadarıyla...

Mini ve sınırlı bir kabine değişikliği denebilir buna. Yerine gelen Süleyman Soylu ise Ankara'da hep konuşuluyordu. Soylu'nun darbe gecesi girişimleri ve darbenin engellenmesi için yaptığı gayretler hep gündemdeydi. 15 Temmuz sonrası gelen bu mini revizyon için 15 Temmuz revizyonu denebilir.

Bu gelişme kabinenin diğer üyeleri içinde sürpriz oldu. Mehmet Müezzinoğlu ise daha önce Sağlık Bakanı'ydı. Müezzinoğlu'nun da kabineye bu şekilde girmesi sürpriz oldu.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV