banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Kemal Kılıçdaroğlu'na soruşturma

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında söylediği sözler nedeniyle re'sen soruşturma başlattı.

18 Ocak 2016 Pazartesi 11:17
Kemal Kılıçdaroğlu'na soruşturma
banner263
Kemal Kılıçdaroğlu'na soruşturma
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında söylediği sözler nedeniyle re'sen soruşturma başlattı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı parlamenter büro tarafından hakaret suçlamasıyla yürütülecek soruşturma sonucu suç unsuruna rastlanırsa hazırlanacak fezleke Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gönderilecek.

    KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

    Cumhuriyet Halk Partisi'nde 35. Olağan Kurultay 16 Ocak Cumartesi günü Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşmişti. Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sert sözlerle eleştirmişti.Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullanmıştı:''Cumhurbaşkanlarının tarafsızlıkla görev yapacağına dair ‘namusu ve şerefi’ üzerine yemin ederler.

beylikdüzü tabela reklam

Dün yine bize sataşmış. Diktatör bozuntusu olan adam. Şimdi ben yine hatırlatıyorum, senin için şeref ve namus ne anlama geliyor? Oturacaksın bunun hesabını vereceksin. Tarafsızlığını korumazsan her gün, her dakika, her saniye namus ve şeref kavramını sana hatırlatacağım.

Soruyorum, sen, namus ve şereften neyi anlıyorsun? Sen bu yemini niye ettin? Bütün milletin önünde yemin ettin namusun ve şerefin üzerine, tarafsız davranacağına. Ya tarafsızlığını adam gibi korursun ya da bu lafları ağırlaştırarak devam ettireceğim, ta ki seni susturuncaya kadar. Sen bir de dindar geçiniyorsun, ona göre sadece o dindar, başkalarının dini imanı yok.

Sen namus ve şerefini çöp sepetine atabilir misin? Ya tarafsızlığını koruyacaksın ya ben bu lafları edeceğim. Sayın Davutoğlu beni eleştirebilir, hiçbir sorunum yok, ben de cevabını veririm, takdir millete ait. Ama namusu ve şerefi üzerine tarafsızlık yemini etmiş birisi tarafsızlığını bozarsa ona namus ve şerefin ne olduğunu ben hatırlatırım.”


Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Erdoğan'a karşı sözleri üzerine AKP heyeti salonu terk etmişti.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV