banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kılıçdaroğlu: Bu daha bir başlangıç

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçimlerin ardından basın toplantısı yaptı.

31 Mart 2014 Pazartesi 17:57
Kılıçdaroğlu: Bu daha bir başlangıç
banner265
Kılıçdaroğlu: Bu daha bir başlangıç
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçimlerin ardından basın toplantısı yaptı.

seo

Kemal Kılıçdaroğlu dün yapılan yerel seçimlerin sonuçlarını değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satırbaşları:

Bir seçim yaptık, ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Sayımların açık olduğu yerlerde demokrasi güç kazanır. Son birkaç seçimdir seçimlerden sonra seçimin galibi olduğunu ilan ede kişi balkon konuşması yapar. Medyada der ki ‘çıkacak konuşacak, barış içinde yaşayan bir Türkiye için hep birlikte mücadele edeceğiz.

Başbakanlık koltuğunda oturan zat yine bir balkon konuşması yaptı. Açıkça
demokrasiyi, hukuku, sosyal grupları tehdit etmeye başladı. Kimsin sen tehdit ediyorsun? Hiç alışkın olmadığımız bir tarzda, diktatöre üslup bir tarzda demokrasi tehdit ediliyor. Hiç karşılamadığımız bir olay. 30 Mart öncesi neyse 31 Mart’ta da aynı adam. Türkiye ve dünyayı dizayn etmeye çalışıyor. CHP olduğu sürece bu ülkede hiçbir yurttaşı sen tehdit edemezsin. Senin tehdidin sana söker. Oturacaksın oraya, vatandaşı tehdit edeceksin. Cadı avı başlatacaksın sen. Hani hukukun üstünlüğü vardı.
SENİN TEHDİDİN SANA SÖKER BİZE DEĞİL

Senin tehdidin sana söker bize değil. Daha da öte gidiyor. Muhalefeti dizayn etmeye kalkar bu zat. Kimsin se muhalefeti dizayn edeceksin. Beyefendiye özgü bir muhalefet gerekiyor herhalde
Her dediğine evet efendim diyen bir muhalefet istiyor
Muhalefet sözcüğünün bile ne anlama geldiğini bilmiyor
Bizi dizayn edemezsin. Senin gücün yetmez buna
3 kez arka arkaya seçimlerde geldin, her türlü baskıyı kurdun, devleti yargıyı dizayn ettin, yasama arka bahçen. Şimdi sıra geldi muhalefeti dizayn etmeye. Senin gücün yetmez
Biz seçimlere girdik. Önce halkın büyük oranda katılımı bizim açımızdan mutluluk vericidir. Her oya saygımız var
Oy kullanan yurttaşların tamamını kutluyorum. Hiçbir ayrım yapmıyorum
TEK ŞEY İSTEMİŞTİM...

Tek şey istemiştim. Sandığa giderken vicdanınızın sesini dinleyin diye. Yoksa isteyen istediği partiye oy verir
Balkon konuşmasının bir başka özelliği daha var
Sıra sıra dizilmişler. İstanbul'daki parayı sıfırlayanlar. Ankara’da öyle bir para yok tabi. Varsa da biz bilmiyoruz
Adı hırsızlığa çıkmış insanlarla siz zaten ülkeye umut veren bir konuşma yapamazsınız
Sadece kirlenen insanlar mı? Hayır
Kurana hakaret eden insanlar da oradaydı
Bu tabloyla birlikte bir balkon konuşmasının sonucunu kaç kişi değerlendirebilecek. Sorun bu

İSTAFA İDDİALARINA YANIT

Milleti soyanlar istifa etsin. Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz. Kimse unutmasın, bu daha başlangıç, güçlenerek geliyoruz. Beklediğimiz gibi bir yükseliş olmadığı doğru ama yavaş yavaş ilerliyoruz. Halka daha fazla gideceğiz. Hem malı götürüyor hem de mağdurum diyor. 31 Mart'tan sonra baskının artacağını hepiniz göreceksiniz.Biz özgürlüklerin, halkın yanında olacağız.
SORULARI YANITLADI

Kılıçdaroğlu, "Vicdanınızı dinlediğinizde üzerinize düşeni yaptığınıza inanıyor musunuz. Cemaatle işbirliği yaptığınız söyleniyordu, gelen oylarınızın oradan geldiğine inanıyor musunuz" sorusuna şu yanıtı verdi.

Yüzü aşkın yerde miting yaptım, elimden geleni yaptım, görevimi yaptım, eksiğim olabilir, ama görevimi yaptım. Milletin vicdanına hep sesleneceğim. Uyuyan vicdanları uyandırıncaya kadar. Onlara hep şunu söyleyeceğim. Senin kitabına hakaret eden birini orada oturuyor, onun yanında oturuyor, kul hakkı yiyen biri hala orada oturuyor. Yine de oy verecek misin?

Onları yanına almış, ben devlete meydan okuyorum, istediğim yolsuzluğu yaparım diyor.

Sandıkla meşruiyet sağlayacağını sanıyor. Sandıktan meşruiyet çıkmaz. Gidip yargının önüne çıkacaksın. Bugün olmaz ama yarın mutlaka çıkacaksın.

Cemaatle işbirliği AKP’nin uydurması. Nereyle işbirliği yaptı. Ellerinde varsa bilgi belge çıkarsınlar. Ne istediniz de vermediniz diyen kimdi? Bizi cemaatle işbirliği yapan kimse. Hayatımda ilk kez Başbakanlık koltuğunda oturan birinin bu kadar çok yalan söylediğine şahit oluyorum.

Soru: Dışişleriyle ilgili ses kaydını sizin daha önceden bildiğiniz söylendi, ne diyeceksiniz.

AKP'nin takdiğini gazeteci arkadaşlar sanırım yeteri kadar anlamadı. AKP bir şey yapmak istediğinde önce havuz meydasında bir şeyler çıkarır sonra bunlar üzerine devam eder. Burda da öyle oldu.

Soru: Erken seçim iddiaları konuşuluyor. Siz de bir kurultay çağrısı olur mu. Bu arada Anadolu Ajansı ile ilgili iddialara ne diyorsunuz.

AKP, ekonomide bir açmaz içinde. Belki o açmazları aşmak için bir erken seçim kararı alabilir.

Biz Cumhuriyet Halk Partisi'yiz, hukukun üstünlüğünü savunuruz. Kurultay koşulları oluşursa elbette kurultay yaparız. Niye kurultay istedin, niye yaptın diye insanları suçlamayız.

Anadolu Ajansı güven duymadığımız bir kurum. Havuz medyasının devlet ayağıdır. Hükümetin güdümüne bir kurumun bağımsızlığından söz edemeyiz.

Kılıçdaroğlu, bir başka soru üzerine de, "Devleti soyan adamdan Cumhurbaşkanı olmaz, hırsızdan Başbakan olmaz, Cumhurbaşkanı olmaz" dedi.
METROPOLLERDE OYUMUZU ARTIRDIK

Metropollerde oylarımızı artık, bu gerçek. Ama şu bir gerçek. Neden daha fazla oy almadık diye oturup konuşmak gerekir.

En sevindiğim il Hatay oldu. Hatay'a barış gelecek. En üzüldüğüm il ise Artvin oldu.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV