banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Kılıçdaroğlu: Varsa bir sorun getirin, çözelim; 'Yeter' diyoruz artık

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'daki Şinasi Sahnesi'nde Dil Derneği ile Çankaya Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği 84'üncü Dil Bayramı Töreni'ne katıldı.

27 Eylül 2016 Salı 06:01
Kılıçdaroğlu: Varsa bir sorun getirin, çözelim; 'Yeter' diyoruz artık
banner304
Kılıçdaroğlu: Varsa bir sorun getirin, çözelim; 'Yeter' diyoruz artık
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'daki Şinasi Sahnesi'nde Dil Derneği ile Çankaya Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği 84'üncü Dil Bayramı Töreni'ne katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şırnak-Uludere karayolu üzerindeki cezaevi yakınlarında bulunan kontrol noktasında çıkan çatışmada 6 askerin şehit olmasıyla ilgili "Bu işin sorumlusu siyaset kurumudur. Ülkeyi kim yönetiyor Allah aşkına? Ne olacak bu ülkenin hali? Varsa bir sorun getirin, çözelim. Ne istiyorsanız çözelim, ne istiyorsanız yapalım. Bu dursun artık, 'Yeter' diyoruz artık" dedi.

"BU İŞİN SORUMLUSU SİYASET KURUMUDUR"

CHP lideri

Kılıçdaroğlu, Ankara'daki Şinasi Sahnesi'nde Dil Derneği ile Çankaya Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği 84'üncü Dil Bayramı Töreni'ne katıldı. Tören öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Şırnak'ta yol kontrolünü sağlayan askeri time PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen ve 6 askerin şehit olduğu saldırıyla ilgili şöyle konuştu: "Emin olun, ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Terörü bitirmek için ne gerekiyorsa biz verelim, dedik. Bizden ne istiyorsanız her türlü katkıyı verelim, dedik. Yasa değişikliği, hay hay buyurun yapın. Anayasa değişikliği, hay hay buyurun yapın. Ne istedilerse bütün talepleri karşılandı. Son derece üzgünüm. 10 şehidimiz var. Bu işin sorumlusu kim? 10 eve ateş düştü. Ne söylüyoruz? Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Evet, Allah rahmet eylesin. Ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Türk milletinin başı sağ olsun. İyi de bunu ne zaman ve nereye kadar söyleyeceğiz. Kim bu işin sorumlusu? Bir sorumlu çıkması lazım. Birisinin açıklama yapması lazım. Neden bu kadar şehidimiz geliyor, diye. Neden doğru dürüst bir önlem alınmadı, diye. Neden bu tablo annelerin önüne konuyor. Annelere ne anlatacağız biz? Bu işin sorumlusu siyaset kurumudur. Vatandaşı sorumlu tutamayız. Ülkeyi kim yönetiyor Allah aşkına? Nereye gidecek bu ülkenin hali? Ne olacak bu ülkenin hali? Ben merak ediyorum. Vatandaş olarak merak ediyorum, siyasetçi olarak değil. Varsa bir sorun getirin, çözelim. Ne istiyorsanız çözelim, ne istiyorsanız yapalım. Bu dursun artık, 'Yeter' diyoruz artık"

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV