banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Kurtulmuş: Birilerinin vermeye çalıştığı mesajlar olabilir

Gece kulübü saldırısıyla ilgili konuşan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, ‘Emareler var ama henüz şu örgüt diyemiyoruz. Terör örgütleri üzerinden birilerinin vermeye çalıştığı mesajlar olabilir’ dedi

01 Ocak 2017 Pazar 17:14
Kurtulmuş: Birilerinin vermeye çalıştığı mesajlar olabilir
banner263

Kurtulmuş: Birilerinin vermeye çalıştığı mesajlar olabilir
Gece kulübü saldırısıyla ilgili konuşan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, ‘Emareler var ama henüz şu örgüt diyemiyoruz. Terör örgütleri üzerinden birilerinin vermeye çalıştığı mesajlar olabilir’ dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ortaköy’deki saldırıyla ilgili NTV’ye konuştu.

Kurtulmuş şunları söyledi:

“4 ciddi yaralımız var. 65 kişi yaralı. Tıbbi olarak eldeki bütün imkanlar seferber edildi. Emareler var ama henüz şu örgüt diyemiyoruz. Bir kişinin olduğu belki çevresinde destek verenlerin olabileceği… Bütün bağlantılar süratle gözden geçiriliyor. Bağlantıları varsa ortaya konulacak. İçeride dışarıda çok sayıda terör örgütüyle
mücadele ile geçti. Hem içeride hem dışarıda DAEŞ’in PKK’nın beli kırıldı. 2017’de Allah’ın izniyle kökünüzü kurutacağız. Bu terör örgütleri üzerinden birilerinin vermeye çalıştığı mesajlar olabilir.

“KONUŞURKEN DE ZORLANIYORUM, ALLAH BİLİYOR”

Türkiye’nin bölgede barış adımları atarak hızlı sonuç alması bazı kesinleri rahatsız etmiş olabilir. Türkiye ne terörle mücadelesinde ne de bölgede başta Suriye olmak üzere batış perspektifinden geri adım atacaktır. Konuşurken de zorlanıyorum, Allah biliyor. Bunlar insanlık, Türkiye düşmanıdır. Bunlara verilecek en güzel cevap dayanışma içinde birlik beraberlik içinde olmaktır.

(İstanbul için uyarı var mı?) Terör tam da bunu yapmak istiyor. Millet rutin hayatını terk etsin. Hayır kimsenin bu şekilde davranmaması lazım. Her türlü istihbarat değerlendiriliyor. Terör milletin korkmasını, ürkmesini istiyor. Vatandaşlarımızın günlük hayatını korku ve panikle yaşamasını istemeyiz.”

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV